Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Vodenje novoletne delavnice???

Vodenje novoletne delavnice???

Pozdravljeni!

Smo socialno humanitarno, nevladno društvo OZARA. Nudimo pomoč ljudem s težavami v duševnem zdravju in njihovim svojcem.

Zelo radi bi za naše uporabnike organizirali novoletno delavnico, a žal nimamo nikogar, ki bi jo vodil.

V kolikor je kdo pripravljen žrtvovati del svojega prostega časa in tako polepšati in narediti dan našim uporabnikom bolj kreativen in pester, naj se oglasi na tel.št.: 01/ 438 27 60 ali pride osebno na Poljansko 22c.
Plačila vam žal ne moremo nuditi, lahko pa vam povrnemo potne stroške (Ljubljana in bližnja okolica).

Hvala za vaš čas,

Stanka in Marko

Kdaj pa bi želeli narediti to delavnico?
Imate določen datum, uro?
Morda bi lahko…
LP

Zivjo!

Vse je stvar dogovora. Razmišljali smo nekje med 8.11. in 19.11., torej pred prazniki.
Najbolje bi bilo, da se slišimo (017 438 27 60 vsak dan med 08.00 in 16.00) in se pogovorimo o podrobnostih.

Že vnaprej se vam zahvaljujem za vaš trud…

Pozdravček,

Stanka

Obrnite se na Prometej art & hobby (številke žal ne vem). So na Mali ulici v Lubljani. Oni organizirajo ogromno delavnic, pa bi vam morda bili pripravljeni priskočiti na pomoč. srečno!

Tudi name se lahko obrnete..ne želim nikakršnega plačila imam pa veliko prakse ,še več idej……

Zanimajo me samo število ljudi,kakšen je prostor in seveda starost ustvarjalcev…..
Pozdrav

Gospa Milena pozdravljeni!

Vesela sem, da ste se še enkrat oglasili. Upam, da se bomo lahko dogovorili za sodelovanje, čeprav vam dveh informacij ne bom mogla dati.
Koliko bo udeležencev vam ne znam povedati. Mi damo ven vabila, potem pa se ljudje sami odločijo ali bodo prišli.
Mi smo veseli že, če pride vsaj eden, ker imajo ljudje s težavami v duševnem zdravju pogosto težave s pomanjkanjem volje.
Starost uporabnikov je zelo različna – od 18 do 70 in več, seveda pa je največ tistih v srednjih letih.

Prostor se nahaja na Miklošičevi 20 in sicer v kleti. V prostoru je veliko stolov, dve pisalni mizi, majhna mizica, TV in še marsikaj drugega. Za delavnicobi ga malce preuredili, da bi bilo več prostora za ustvarjanje.

Predlagam, da me pokličete na 01/ 438 27 60, da se dogovoriva glede materialov in naslova delavnice.

Hvala,

Stanka

Pozdrav

Ja jaz sem se oglasila prvič hehe tisto je neka druga Milena.No vseeno upam,da bo lo vse skupaj,kajti v tem mesecu sem že močno zasedena a ni hudir,nekaj bomo že stuhtali….
Se slišimo
Lep pozdrav

To so prave besede! Nekako bomo skombinirali, da bo za vse prav!

Poklicite me, kakor hitro bo možno!

Pozdravček, Stanka

New Report

Close