Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Vodene koze

Vodene koze

Pozdravljeni.

Na vas se obračam, saj smo na morju in ker nimam izkušenj s kozami, ne vem sigurno če hčerka preboleva le te ali vročinske izpuščaji ali karkoli drugega. Hčerka je stara štiri in pol in jih ima od četrtka zvecer, predvsem po hrbtu, vratu, rami, obrazu tu pa tam. Pravi, da jo srbi. Vročina je visoka, 40, ki jo lahko takoj zvijemo. In mama kot mama panična, ker preveč gugla imam še eno težavo. Prav v četrtek popoldne se je hčerka po nesreči v morju z rokavcki seveda, potunkala. Čist nedolzno, sekundno, ni bila vznemirjena, kvečjemu so jo oči pekel, tudi kasljala skoraj ni, to pomeni, da bi vdihnila preveč vode? Seveda sem bila Raven in jo takoj prijela. Berem o sekundarni utopitvi in mi ne da mira nikamor. Popolnoma nobenega znaka nima od tistih naštetih razen, da je takoj potem zaspala, ker jo je očitno že fino kuhalo. Drugače ne kašlja, ne briga, ne driska, razpoloženje super sploh glede vročine.

Ampak že dolgo me ni kaj iztirilo kot to, ker piše da se to lahko takoj pripeti in pokaže šele čez par dni.

Prosim vas za kakšno spodbudno pojasnilo.

Se zahvaljujem in vas lepo pozdravljam

Brez slike ni mogoče potrditi ali gre za norice ali ne. Pri noricah je tipično, da jih najdemo najprej v lasišču, za vratom in da gre za mehurček, izpolnjen z bistro vsebino (ki nato postane motna in nato nastane krastica).

Kar se tiče drugega vprašanja, verjetno mislite znake aspiracije vode. Kar je izredno malo verjetno, glede na opis.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close