Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija vnetje sluhovodov

vnetje sluhovodov

Zdravo rabim pomoč.Dva meseca nazaj so me ob dotiku bolela ušeca in pokalo mi je v ušesih in sem odšel do svoje zdravnice kjer sem najprej dobival tri tedne v oba ušesa trakove z Diprogento in kapljice tobradex in ker po treh tednih ni bilo nič boljše me je poslala Na ORL.
Na Orlju je zdravnica postavila sledečo diagnozo: Otitis ext diffusa mycotica susp.si (naj bi to bilo bakterisko in glivično vnetje sluhovodov) in mi v ušesa vstavila trak z mazilom lotriderm katerega sem prišel zamenjati po 5 dneh.
In ko sem po 5 dneh prišel mi je ponovno vstavila trak z Lotridermom in mi je rekla da bi moralo biti sedaj vredu ampak meni se je potem po treh dneh zopet pojavila bolečina in nato sem po 5 dneh odšel nazaj na Orl in sem dobil trak z mazilom diprogenta in navodila naj po 2 dneh trak vzamem ven in mažem z mazilom Diprogenta in če ne bo boljše da pridem nazaj.
Ker žal ni bilo boljše sem se vrniv nazaj in zopet sem dobil trak z diprogento in še vedno ni vredu in vse skupaj traja že dobra 2 meseca.Res vas prosim za pomoč nasvet ker to traja že predolgo
Anze

New Report

Close