Vnetje sluhovoda
Pozdravljeni,
v ponedeljek ponoči so se pričele zelo hude bolečine v desnem ušesu, kar je preraslo v polovico glave na desni strani, vratu, čeljust….. V torek zjutraj sem bila pri svoji zdr, ki mi je dala pregledat kri in vodo (vse BP),ter mi predpisala antibiotik Zinnat, mazilo Elocom ter kapljice Ciloxan. Gre za zelo vnet ekcemski sluhovod.
Pretipala mi je tudi trebuh in zaradi bolečin ob pritisku je posumila še na neko ginekološko vnetje in to povezala z ušesi. Naj povem še to, da se mi je v zadnjih 14 dneh spustl herpes na 5ih običajnih mestih.
Po zaužitju antibiotika sem predvidevala, da bodo grozne bolečine popustile. Na žalost so bolečine ostale skoraj nespremenjene še danes, peti dan.
Včeraj sem klicala zdr.in jo vprašala kako dolgo bo še tako, saj je stanje precej nevzdržno, sploh če moraš skrbeti za pol leta staro hčerko.Zdr.je rekla, da je to normalno, da mora preteči več dni preden antibiotik začne delovati.
Predpisala mi je Nalgesin, da bi omilila bolečine, saj mi so mi že prej zaužiti lekadol, aspirin, naklofen povzročili le boleč želodec, slabost in bruhanje.
Moje vprašanje vam, naj enostavno potrpim in počakam ali ukrepam kako drugače? Obstaja nevarnost za moj sluh?
Hvala in lep pozdrav!