Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina Vnetje mehurja brez bakterij

Vnetje mehurja brez bakterij

Pozdravljeni,
V 2 letih sem imela veliko vnetji mehurja, nazadnje februarja. Po antibiotični kuri je bil izvid urina (urikult) bp in bakterij naj nebi bilo več, mene pa že od takrat boli kot da imam vnetje (pogostejše uriniranje, bolečine na predelu mehurja..). Ginekološko sem bila pregledana vse bp, menstruacije normalne. Bila sem tudi pri urologu, ki mi je predpisal zdavilo Betmiga 50mg za prekomerno aktivni sečni mehur, a po 1,5 meseca jemanje ni stanje nič boljše. V tem času večkrat narejena labratorijska analiza urina, vedno brez prisotnosti bakterij. Zanima me, kako lahko mene vseeno boli? Izvidi krvi, ščitnice, vse bp. Beljakovin ni v urniu (kar naj bi nakazovalo da ni problem z ledvicami- ledvice me tudi ne bolijo).
Pri mlajšem bratcu so našli podančice v blatu (11 let star) in me zanima ali je možno da imam to tudi jaz in da je to razlog mojih bolečin v urinu? S kakšnim srbenjem okoli anusa nimam težav.
Brala sem nekaj o kroničnem vnetju mehurja, in me je zelo prestrašilo da je to doživljenska težava in ni ozdravljiva, stara sem šele 23 let in si res ne predstavljam takih bolečin do konca
življenja.

Lp, Sara

Glede na obravnavo pri urologu smattam, da boste prišli do sna težavam, tudi ginekološkinlregled vam ne bo škodoval, pri normalnoh preiskavah dvomim, da gre za vnetje mehurja. Lep pozdrav

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close