Vnetje.
Pozdravljeni,
pri pregledu pri ginekologinji zaradi gostega belega izcedka (brez srbečice, nič ne peče ampak samo gost izcedek…) sem šla v lekarno po Canesten 3 tablete in kremo. Namreč opazila je nekaj gljivic in svetovala to 3 dnevno zdravljenje in potem še mazanje s kremo en teden. V kolikor v enem tednu stanje nebo boljše naj vse skupaj še 1x ponovim.
Včeraj je bil prvi dan po 3 dnevnem zdravljenju s tabletami, sedaj si samo še 2x dnevno maze s Canesten kremo. Ker sem pred menstruacijo (dobim za vikend), me zanima če je možno,da se vseeno kljub zdravljenju pojavi malo izcedka .. ? In ali je vseeno priporočljivo, da uporabljam intimno milo (Aloevera intimno milo) ali raje samo vodo?
V kolikor bom videla, da se bo stanje spet poslabšalo bom ponovno začela s Canesten.
Kaj vi pripooročate v primeru, da nebo nič od tega pomagalo?
Lepo pozdravljeni
Pozdravljeni,
kljub zdravljenju je seveda lahko izcedek. Izcedek je lahko tudi povsem fiziološki, naraven, saj pred menstruacijo izcedek postane zelo gost in bel. Sedaj, ko bo prišla menstruacija, počakajte. Ponavadi se z menstruacijo vnetje še dodatno izčisti.