Najdi forum

vloga za posvojitev

Jaz imam še eno vprašanje in sicer ali se vlogo z vsemi dokumenti ( poročni list, državljnstvo… ) pošlje na CSD ali osebno odneseš in kaj dejansko v vlogo napisati?

Predvsem me zanima ali moraš razložiti v vlogi zakaj se za to odločaš …

Hvala in Eva* želim ti vso srečo na vajini poti.

lp, Mojca

Pozdravljena,

vlogo sem odnesla kar osebno ali pa jo pošlješ priporočeno – toliko da imaš v obeh primerih potrjeno, kdaj si oddala.

V vlogi sem navedla kdo sva, kaj sva, ….. in na kratko tudi razlog zakaj prosiva za posvojitev. razlog že moraš napisati, saj to enkrat najbrž tako preverjajo. Pa tudi nisem ful preveč pisala in razlagala – pač dejstva.

pa dobro napiši!!

čao, mm

Pozdravljeni, midva sva vlogo odnesla osebno, poklicali pa so naju tudi na razgovor, v katerem so o nas izvedeli natančne podatke in tudi, zakaj smo se odločili za posvojitev. Na podlagi tega razgovora so potem izdali odločbo, da smo primerni za posvojitelje(mi smo s posvojitvijo tudi uspeli-punčka!). Želim vam veliko sreče! LP, NOEL

Noel, Čestitke!!!!!

koliko časa ste pa čakali na posvojitev?

lp, mm

Spoštovana ‘mm’, tudi vam lep pozdrav.Midva sva na posvojitev čakala samo 14 mesecev!!! To pa zato, ker sva delovala sama in nisva čakala na milost(beri-nemilost) CSD in podobnih ustanov. Hvala Bogu za ugodno finančno stanje, ki je bilo zares zelo potrebno. Veliko sreće vsem, ki čakajo!

New Report

Close