Na desni bradavici imam že kar lep čas vitiligo, kar me zelo moti, pa me zanima, če se da to morda izrezat ali odstranit na kakšen drug način?Bradavica je na tem mestu malo izbočena, pa me zato zanima, če se da to pač kar preprosto izrezat?Sem probala že s tetoviranjem, kar mi je svetoval dermatolog, pa z rezultatom nisem zadovljna.Sedaj se mi je začelo pojavljat isto še na levi bradavici, tako da verjetno razumete mojo blazno veliko željo, da se to uredi.Zanima me tudi cena posega, če seveda obstaja?
Hvala za vaš odgovor, lp
Pozdravljeni
Za konkreten nasve bi vas moral videti. Ugotoviti bi morali zakaj vitiligo nastaja , kako hitro itd..
Izrez pušča brazgotine.
Pri rekonstrukcijah po mastektomijah ( pri raku dojk , po posegu dosežemo dber estetski rezultat s tetovažami, včasih jih je do zadovoljivega učinka potrebno dopolnjevati..
Lep pozdrav
Aleš
Z rezultati tetoviranja nisem preveč zadovoljna, zato bi rada zadevo odstranla.Razumem, da ostanejo brazgotine, pa kljub vsemu mislim, da so manj moteče kot to.Bi mi lahko povedali okvirno ceno prosim?Sem sicer naročena na pregled v mb bolnišnici, ampak komaj februarja, kar se mi zdi absurdna čakalna doba, ker bi stvar seveda rada čimprej rešla.
Hvala, lp