Najdi forum

Višja stopnja na duhovni zavesti

Ponovno imam vprašanje za vas in sicer ali je res,da prejšnje življenje vpliva na kateri točki duhovne zavesti smo v temu življenju?
Dve leti hodim na skupino,ki jo vodi “duhovna učiteljica”-jasnovidka..Na tej skupini sem spoznala kar nekaj žensk in z eno od njih sem zelo pogosto v kontaktu.Nekaj dni nazaj sem bila pri njej na obisku in moj notranji glas mi je rekel,da se zgolj spreneveda ker je povzdigovala samo sebe meni pa rekla,da jaz v temu življenju sejem,v naslednjemu bom pa žela.Dogaja se mi samo slabo (kar seveda ni res),da se bom naučila…………Ona je pa sad ljubezni in na sploh je sama ljubezen,sonce……..Tisti trenutek sem si rekla le kaj počnem pri njej saj moje prepričanje je,da živim v nekem ravnovesju (služba,šport,meditacija,druženje,branje,pozitivnost…………..) no pa kar sejem to žanjem.Ona baje tega ne rabi več.
Lepo prosim za razlago kako je s tem?Ali je vse to res,da lahko v prejšnjem življenju vse to narediš in v temu samo sediš in čakaš?Seveda z vso svojo ljubeznijo?
Najlepša hvala za odgovor!

Draga najboje,da tavaš še naprej……

Pero je pač nekdo, ki nima kaj početi in to potem počne tu. Ne mu zamerit. Nekje v Svetem pismu piše: ” Blagor ubogim………..”

Kar pa se tiče tvojega vprašanja, pa kar zaključiva. Kakor hitro napišeš kombinacijo besed DUHOVNA UČITELJICA JASNOVIDKA mi to zasmrdi po denarju, po veliko denarja, po goljufiji, prevari in kaznivem dejanju. Z veseljem bom odgovoril na vsa tvoja vprašanja, ko boš iz njih izločila to osebo, ki mi še zdaleč ni simpatična……

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Denarju?Ne ni denar v igri.Gre za druženje in to popolnoma brezplačno.
Ker se pa tiče tega,da nimam kaj početi?Hmm,no če bi me osebno spoznal go.Igor bi drugače mislil o meni.
Za odgovor se vam lepo zahvaljujem in Vam želim še veliko srečnih,lepih,nežnih zadovoljnih dni v sožitju z naravo.
L.p.Gaja Z.

Tisto o početju je bilo nemenjeno vsiljivcu Peru. Pri ” brezplačnih ” jasnovidkah pa priporočam dvojno pozornost. Običajno ne gre samo za hranjenje njihovega ega. Kar se pa spoznavanja tiče, so pa seveda vse opcije odprte…….

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close