Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija višina plačila vrtca…. spet

višina plačila vrtca…. spet

pozdravljene,
zanima me, če se je katera od vas pritožila na odmero o plačilu vrtca zaradi alergije?
nam so odločbo poslali in letos pademo v višji razred – nikakor niso upoštevali alergij… smo čist preč….

hvala za odgovor

lp, T.

A lahko prosiš za znižanje plačila zaradi alergij? Kakšno vezo ma to z dohodki na druž. člana?

Me zanima, mi bi tudi prosili za znižanje!

http://www.ringaraja.net/otrokClanekPodrobno.asp?id=84&kat=31&podkat=

tukaj sem malo več prebrala…. verjetno ve katera še več.

olajšavo nam omogoča davčna pri dohodnini, avto lahko ceneje zavaruješ, le zakaj se pri vrtcu ne pozna – ali pa je le v naši občini tako???

lp, T.

Meni so zaradi alergije (in s tem povečanih stroškov) znižali en razred .

L.P. meta

na kak način pa naj bi upoštevali? da bi znižali plačilo? prvič slišim ??!!!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Počasi umira kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan iste poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barvo oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

bom kar na občino klicala, res nisem vedela

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Počasi umira kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan iste poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barvo oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Ob prošnji za znižanje plačila je rubrika Posebnosti (ali nekaj takega) , tja se vpiše za alergijo ali druge posebnosti – menda velja tudi za druge družinske člane) . Dodaš se zdravniške izvide in je. Verjamem pa , da je od občine do občine drugače.
Tudi jaz sem za to možnost izvedela na tem forumu – hvala .

Zdaj bo počasi treba oddati dohodninsko napoved in za naše otroke nam pripada večja davčna olajšava. Ali so komu znane podrobnosti oz. kaj je treba predložiti , da se takšna olajšava upošteva ?

L.P. meta

NAJLEPŠA HVALA ZA INFORMACIJO!!!!

čisto preč sem. res nisem vedela. ravno čakam na odločbo o višini plačila vrtca. torej se bom pritožila

Podlaga za znižanje je stroga dieta najmanj treh osnovnih živil( mleko,jajca,pšenica),šele na podlagi izvida alergologa se to upošteva.

močno je odvisno od občine…. pišemo pritožbo in ponovno jim bom predložila izvide in mnenje alergologa, pa nimam upanja na izboljšanje

lp, t.

takole.. občina celje zaradi alergije ne znižuje plačilnega razreda.

ker pa upanje umre zadnje, se bom pritožila in še pritožila, pa bom videla. če človek molči se pač stvari ne morejo premaknit a ne?

New Report

Close