Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja višina odškodnine

višina odškodnine

Zavarovan sem pri zavarovalnici adriatic slovenica kot študent, dva meseca nazaj sem se poškodoval. Imel sem zlom desne ključnice in sem nosil tudi oprt… Sedaj so mi nakazali odškodnino v višini 57€ in me zanima če je ta vsota realna, ko sem jih poklical so mi povedali da je ta vsota dnevno nadomestilo za poškodbo… Ali se zlom kosti ne ceni posebej…

Hvala za odgovor

Da,iz opisnega predvidevam,da so vam res izplačali dnevno odškodnino.
Če bi pri vaši poškodbi nastale trajne posledice,pa bi lahko uveljavljali odškodnino iz naslova trajne invalidnosti.
Verjamem,da bo z vami vse v redu,in tudi bolje je tako.
Vse dobro,ter lepo pozdravljeni,Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

Jaz pa sem imel poškodbo – zlom leve ključnice. Ključnica je zaraščala z dislokacijo za širino kosti. Od zavarovalnice sem dobil odgovor o ocenitvi trajne invalidnosti – 1,2%. Zanima me, ali je to realno ocenjeno.
Hvala za odgovor

Težko ocenim vašo invalidnost,to je odločitev zdravnika cenzorja.
Lep pozdrav,Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

Živjo!
Včeraj sem imela prometno nezgodno. Na prehodu za pešče me je udaril avtomobil. Imela sem udarec v glavo in zaradi tega sem dobila tri sive na glavi. Boli me tudi roka, noga hrbet in vrat. Krivec je sicer prišel do mene vendar ko sem poklicala policijo je zbežal registracijo sem zapisala tako da so ga dobili. Glede na to da je on krivec imam pravico vloziti tozbo? Zanima me tudi ker nisem nezgodno zavarovana ali lahko se sedaj zavarujem ali ne ? Zanima me tudi priblizno kolikšna bi bila višina odskodnine. Krivec je biu sicer pjan in brez izpita za automobil.
Hvala za vas odgovor!
Lp

Upravičeni ste do odškodnine iz naslova avtomobilske odgovornosti.Zahtevek lahko vložite na zavarovalnici povzročitelja nezgode sami ali pa bolje preko odvetnika-lahko vprašam našega.
Višina odškodnine je odvisna od okoliščin in poškodb,katere ste utrpeli
Lepo pozdravljeni,Bruno

hvala za hiter odgovor. zanima me samo še če se nezgodno zavarujem ali mi potem pripada tudi na to odskodnina ali ne ker nisem bila ze prej nezgodno zavarovana? odvetnika se sicer imam tako da hvala useeno .lep pozdrav

Ne bo vam pomagalo,saj je poškodba nastala prej.
Lep pozdrav,Bruno

New Report

Close