Višek igrač ali nepotrebnih stvari!
Lep pozdrav
in gremo z eno zelo produktivno temo naprej. Da vidimo, da se da delati dobro!
Kaja,
se spomniš ko smo se pogovarjali, da ima marsikdo kakšno reč, ki je več ne rabi in se mu vala doma in zavzema prostor. Našel sem eno rešitev, če bi želel kdo oddati kakšno igračo ali stvar in bi želel, da pride res v roke tistim, ki je bodo veseli in jo uporabljali.
Tako, sedaj lahko pošljete reči na naslov
SIIX d.o.o.
karlovška 19
1000 Ljubljana
Kaj bi se rabilo?
– Igračke, vseh vrst, če je možno kakšno prej oprat bi bil zelo vesel,
– Torbice – ženske, otroške, ruzački taške, cekarji, vse kar bi bi stran vrgli, pa mislite,da bi se dalo še kako uporabiti, če ne veste kako bi se dalo porabiti, ocenite, če je še vedno v kolikortoliko dobrem stanju, bomo že pogruntali zakaj je uporabno.
– kocke, lesene in drugačne
– blago vseh vrst, platno, rjuhe, volna, vrvi, stari “pouštri” – blazine, pena, ……
– papir, za risat in barvni
– lutke ?
– 1 x rabljen kasetofon, ki bi še delal:)
Toliko zaenkrat upam, da bo kdo pregledal svojo šaro, jaz pa obljubim, da bo vse to romalo v prave roke in najbolj veseli bodo ravno otroci. Bo pa sigurno omenjeno, kdo je dal, zato bi prosil, da se pri tem daru tudi podpišete, kajti radi bi naredili tudi akcijo, da se vsakemu posebej zahvalimo, zako Med.Over.Net, kot tisti, ki bodo to prejeli.
Če pošljete po pošti, bo prinesel poštar, če pa se sami oglasite, se dajte od 8 – 14 dopoldan vsak delavnik.
Upam,da bo ideja dobra. zaenkrat ne morem reči, da bo zadeva maksimalno uspela, ampak začetek je.
Hvala
primož
Jaz sem pa ta teden dala karton svojih oblek eni gospe, ki mi pomaga kaj popeglat. Je bla full vesela, ker jih bo nesla v Bosno. Tako je rekla. Nekaj bo prišlo prav njej, nekaj njeni hčeri. Na naslov bom poslala knjigice. V prvi rudni, pa sproti, kar se mi bo zdelo primerno. Primož, svet je res lepši s takšnimi kot si ti. Lep dan vsem, Buba.
P R I M O Z (z velikimi, ker si tako dober, humanitaren!)
Zelo lepo od tebe, zelo dobra ideja….
upam, da bo cimprej cas, da pobrskam po starih igracah
(ja, se jih hranim – niso od otrok (jih se nimam:), moje so bile:)
in ti posljem tiste, ki jih ne bom hranila se naprej za moje otroke…
upam,da bom cimprej.
a je akcija casovno omejena? upam, da ne – ce pa je, pa javi.
cau.