Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija Virusne bradavice

Virusne bradavice

Spoštovani,

med porodom (pred 4leti) sem se baje okužila z virusem. Zdravili so mene in otroka. mali je k sreči OK, jaz pa imam stalna vnetja in probleme.

Predvsem me moti, da je moja koža, ki je bila prej tako nežna in čista (brez aken, mozoljev,..) nenadoma postala zelo občutljiva. Pojavile so se mi številne “pege” – temni madeži, ki so potroseni po celem obrazu.
Najhuje je, ko se mi ob prehodnih obdobjih pojavijo po celi bradi izpuščaji podobni bradavicam. Širijo se proti ušesom in izgleda zelo zelo grdo.
Ker sem alergična na kozmetična sredstva, kozmetike – ličil ne uporabljam, niti ne pudra.
Uporabljam AVENE kremo za obraz (Thermal Spa), katera mi kože ne draži.
Pred slabe pol leta sem bila v tujini pri priznanem dermatologu, ki je takoj ugotovil, da gre za neko vrsto virusnih bradavic. Ker virus nosim v sebi, se ga ne da pozdraviti, lahko pa zdravim posledice.
Predpisal mi je mazilo AIROL, katerega uporabljajo predvsem za zdravljenje aken. Koža se mi je popolnoma obnovila in oluščila. Zadeva je seicer sila neprijetna, saj boli, peče in izgleda grozno. rezultati so bili zadovoljivi in bilo je vse OK.

Pred tednom dni se je zadeva ponovila. Povsem sem obupana in ne vem kaj naj storim. Prosim za nasvet. Stara sem 30 let in resnično si želim ponovno zdrave kože.

Lepa hvala za Vaš čas, ki si ga bostevzeli za moj odgovor!
Vse dobro!
N

Pozdrav!

Omenjena krema pri nas ni na voljo, zao ne vam za kakšen produkt gre, poleg tega opisujete pigmentacije, bradavice…., kar ni isto.
Zato vam na žalost ne morem pomagati, potrebujete pač pregled in oceno stanja, ter nato ustrezno terapijo.

LP

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

New Report

Close