Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina Viroza ali kaj drugega?

Viroza ali kaj drugega?

Sedaj že pred več kot tremi tedni se mi je začelo z nenadno oslabelostjo in silovitim bruhanjem, dva dni potem sem res samo ležala, nisem mogla niti stati. Imam dvoletnika, ki je imel samo kako kratko dvo dnevno virozico. Tretji dan se mi je zdelo da sem bolje, četrti dan spet slabost in driska. Vseskozi od takrat ne spremlja vročina, do Max 37,5. Potem se mi je vnelo grlo, ostala sem brez glasu. Potem se mi je vse skupaj preselilo na zgornji del pljuč, kašljam neproduktivni, ne nekaj zazgacka in me sili v kašelj, največkrat ponoči, ven gre malo, skoraj nič. Sladkastega okusa, rumeno belo. Imam večkrat gnojcek v očeh ko se zbudim. Vseskozi se počutim zelo zanič, več dni občutim popolno šibkost v trebuhu, da ne morem stati. Bolecine po telesu. Obcasni glavoboli. Vročina stalna. Skratka bedno. Sploh ker imam malega in si želi akcije. Sem bila pred tednom pri zdravnici. Vzela kri, levkociti na 19, pa se nekaj v razširjeni krvni sliki na 9, žal ne vem kaj. Priznam da me že malo skrbi ker tako dolgo traja in ne pomaga nič. Pijem čaje, ko je počutje res neznosno vzamem Lekadol, pijem ameriški slamnik, c vitamin. Kaj lahko še storim nasplosno, ali je to se vseeno viroza? Sedaj se trudim počivati, ali naj raje uberemo drugo pot in recimo aerobno vadim, grem ven, v akcijo? Najlepša vam hvala za odgovor. Lp Ari

Vsekakor težave delujejo kot okužba, ločevanje med virusno in bakterijsko bibilo možno izvidom krvi, ki ga imate a žal ne veva točno, kaj pripada kateri vrednosti. Verjamem, da vam je izvid že razloźil osebni zdravnik. Lep pozdrav

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close