Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Viroza?

Viroza?

Pozdravljeni, Tanc!

Vceraj pozno popoldne je hcerko nenadoma zacel boleti trebuh, kmalu je tudi zacela bruhati. Do desetih zvecer je bruhala vsaj 4-krat. Pije dovolj, ponoci je dobila se vrocino, ki sem jo zbila z Voltaren svecko. Danes je stanje nekoliko boljse, vrocino se ima, trebuh je ne boli, tudi bruha ne, ima pa zato drisko. Pijeva po pozirkih, pa tudi eno malenkost kruha je pojedla. Meni tole zelo disi po tistem “bruh-drisk”virusu, rada pa bi slisala se vase mnenje, ker se mi ne ljubi za brezveze sedeti po par ur v nasi ljubi dezurni ambulanti. Ze vnaprej hvala!

Pozdravljeni, mami6,
kot ste napisala, je po znakih sodeč, virusni gastroenterokolitis (skratka, virusna driska) najbolj verjetna diagnoza.
Saj veste, dobro piti (karkoli), ko neha bruhati pa jesti normalno otroško hrano.
lp
Tanč

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close