Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje vgnezditvena krvavitev

vgnezditvena krvavitev

Pozdravček

Že vnaprej se opravičujem,da me ne boste kregale,če je ta tema že kje odprta,pa vendar nikjer nisem zasledila….
No,vprašala bi vas,vse tiste,ki ste imele t.i. vgnezditveno krvavitev.
Vsepovsod sem našla napisano,da je to samo izcedek rjavkaste ali roza barve,ki naj bi trajal en dan.Zdaj pa moje vprašanje.
Ali je imela katera in kdaj, izcedek sveže krvav tako kot menstruacija in to nekaj dni? ker se mi zdi malo čudno,da imam 5 dni po ovulaciji že menstruacijo,ko pa mi je prej vedno 1 teden ali več zamujala…In kdaj lahko naredim test,da ne bo prezgodaj?

punce, najlepša vam hvala za odgovore…

Test ti bo pokazal pravi rezultat šele po izostanku menstruacije.

Jaz sem imela taksno krvavitev sele takrat, ko naj bi izostala M (in sem jo zamenjala za M). Ni druge, kot da malo pocakas s testom. Si prepricana, da si takrat imela ovulacijo?

Vgnezditvena krvavitev se pojavi od 6 do 9 dni po oploditvi in naj bi bila šibka, le kot nekakšen madež na hlačkah. Jaz sem jo imela točno 6 dni po oploditvi (namreč natančno vem kdaj sem zanosila, ker sem imela le en odnos) in je izgledala kot temno rjav madež in potem niti sledu več o kakšni krvavitvi.

Za menstruacijo je prezgodaj,ker menstruacija nastopi od 7-14 dni po ovulaciji,kar pa se tiče testa je meni plus pokazal 6 dni pred predvideno menstruacijo!SREČNO

tudi jaz sem vedala kdaj sem imela ovulacijo, vgnezditevena pa se je pojavila 12 dan po ov in je bila dva dni pred pričakovano M, tako da sem jo tudi sama smatrala kot začetek M ker se mi je tudi siver pogosto dogajalo da sem že kak dan prej malo krvavela. bila je povsem rdeče barve, no bolj bledo rdeče oz. roza, ne rjava in je trajala tri dni. tako da takrat ko bi morala M prit v vsej svoji velikosti je bilo že mimo. test pa mi je pokazal + dva dni pred predvideno M. je pa lahko zelo različno vse skupaj. v vsakem primeru pa počakaj cca 10 dni od ov preden delaš test!
srečno!

Pozdravček

najlepša vam hvala vsem,ker sem bila pa res prepričana da vse kar je močnejše od rjavega madeža pa že menstruacija…Ovulacijo sem imela zagotovo takrat,ker sem uporabljala teste za ugotavljanje ovulacije.
No,krvavim zdaj že 4. dan, po prenehanju pa bom za vsak slučaj naredila test nosečnosti…Bi bilo možno,da se pa zarodek ni vgnezdil zaradi antifosfolipidnega sindroma? no,jutri grem po izvide če ga imam ali ne…
Ga ima slučajno še katera? Ker bi naj bilo povezano s spontanimi splavi,pa me je malo strah,da je to kar imam zdaj mini splav,ker se zarodek ni morgel vgnezditi…

Še enkrat hvala vsem za odgovore

papa

joj unna,kakšno srečo si imela…me pa se moramo tolk trudit pa delat teste ovulacije,pa….

upam da nam vsem skupaj čimprej uspe

papa

Ja res sem imela srečo, tega se zavedam vsak dan bolj ko berem razne zgodbe o tem kako se nekateri trudijo. Lunica83, želim ti da ti čimprej uspe in zagledaš plusek! Enako seveda tudi vsem ostalom ki se trudite. Srečno!

Julijka, potem si imela nekaj takega kot jaz in to NI vgnezditvena krvavitev, ampak nekaj v zvezi s hormoni – ko naj bi nastopila M in krenejo v smer nosecnosti – no, o necem takem je pisal Pusenjak, ko sem ga sprasevala o tem. Meni se je pojavilo v vseh treh nosecnostih, trajalo pa je skoraj en teden, proti koncu je bil en brezvezen rjav izcedek.

a se je kateri zgodilo, da je pila alkohol do izostanka M torej ko še ni vedela za nosečnost? vem, da je bilo o tem že veliko napisanega pa vseeno. jaz sem sicer ugotovila precej hitro, vendar sem do 12 dne od OV še pila, zadnji dan celo malce več. pa sem sicer že vse vprašala če je lahko kaj narobe? pušenjak je rekel, da je učinek lahko samo vse ali nič, torej ali zarodek odmre ali pa ni vpliva. in da to obdobje traja cca 14 dni od OV to je nekje do izostanka M.

kaj menite?

Pozdravljene!Tukaj sem nova,zato se ne znajdem najbolje.Imam en problem,ki si ga ne znam pojasniti,17.4.se mi je pojavil svetlo rjav izcedek ki ga je bilo čist mal,drug dan je bil ta izcedek mal temnejši,tretji dan pa je postal temno rjave barve skoraj črn,včeraj pa krvav,danes pa je izginil,te dni pa je bil v majhnih količinah,pojavil pa se je en dan pred predvideno menstruacijo.drugače imam redne menstruacije na 28-30dni.z dragim delava na otroku,pa ne vem a je to bila vgnezditvena krvavitev ali kaj?TESTA ŠE NISEM DELALA

Pozdravljene, mene pa zanima, če so katero poleg vgnezditvene krvavitve spremljali tudi krči, podobni menstrualnim krčem. Jaz sem danes ravno nekje 6,7 dni po ovulaciji-vsaj mislim, ker še polno dojim-in imam manjši, rjav izcedek, me pa spremljajo tudi krči…Delamo pa na dojenčku 🙂

Mene so pri prvi nosečnosti spremljali krči enaki kot pri menstruaciji in rjav izcedek sem imela tri dni,nažalost se je ta nosečnost končala v 5 tednu s spontanim splavom,vendar to ne pomeni enako pri vsaki ženski.Če ne bo menstruacije,ti priporočam da narediš test,tako boš vedela če vama je ratalo.Ti izcedki se pojavljajo pri velikih ženskah,pr men je ta izcedek izginil,test bom pa delala v petek,ker se bojim da še je prekmalu.Držim pesti zate,da ti je ratalo in da bo vse ok.

Jaz sem imela v obeh nosečnostih krče od začetka do konca in sem zato dnevno pila magnezij. nobena nosečnost ni bila rizična, obakrat sem rodila čez rok. Samo te krče sem imela stalno.

zdravo! imam problem.
spolne odnose sem imela 7.9 ( zaščitene s kondomom) po enem letu. 5 dni kasneje (12.9) sem dobila menstruacijo ki je trajala 5 dni. cikluse imam na 24-28 dni.
med tem me je nekje 7dni bolel trebuh, vendar ne bolel, neka napetost..bolele so me prsi, malo tudi glava. danes pa sem šla na wc in ko sem se obrisala z robčkom je bilo rjavo-rdeče. danes je 20.dan. ali je možno da me je prehitela( bila sem namreč tudi na potovanju v grčiji tisti teden) ?? sem bila pa tudi zelo živčna zadnji teden…:(zelo me je strah zanositve…

zdravo, tukaj sem nova. prejšni mesec sem končala s kt,ki sem jih jemala 6 let. s fantom ta mesec nisva pazila ampak sva redno imela odnose.menstruacijo bi morala dobiti okrog 1.03, vendar sem 25.02 zvečer na papirju videla svetlo rdečo kri.včeraj se je nadaljevalo cel dan tako, vendar ne takšna količina kot pri menstri pa tudi barva je zelo čudna. zanima me ali bi to lahko bila vgnezditvena ali ne…opravičujem se ker sem se tako razpisala 😉

Punce, tudi meni se trenutno dogaja popolnoma enako.. M sem imela 15.2. in končala se je 21.2., nato sva s fantom 24. imela spolne odnose, ampak nama je kondom zdrsnil. Naslednje jutro, 14 ur po tem sem vzela jutranjo tabletko. Danes, 28.2. pa sem dobila tak izcedek, kot ga ve opisujete; temno rdeč/rjav.. Ni močno in definitivno ni menstruacija, saj bi naj naslednjo dobila šele 13.3.

Prosim, pomagajte mi!!

Živjo, spet jaz! 🙂 Torej, raziskala sem malce po internetu, kaj se tiče teh jutranjih tablekt in izvedela, da je eden izmed stranskih učinkov tudi vmesna krvavitev.. Moj izcedek se je čez noč povečal in je skoraj tako močan, kot menstruacija. Vseeno sem naročena h ginekologu čez 4 dni. Upajmo, da je le vmesna krvavitev zaradi tabletke. 😉

koliko dni po spolnem odnosu pa ponavadi pride do ugnezditvene krvavitve?

New Report

Close