Najdi forum

Veronikino pismo Miji

Mija, vzela sem si dva dni, da malo premislim… neki mi teži, da ti napišem. Neki, kar sem občutila v četrtek. Vse temelji na tem, da ti iskreno povem in celo bojim se ob misli, da bi se zaradi tega najin odnos spremenil. Vem, da delam dolg in zastrašujoč uvod, ampak moram ti povedat, da ne želim bit nesramna, poniževalna ali kaj podobnega. Samo iskrena si želim bit.

V četrtek so me res obšinil eni čudni fleši o teb.. Zdel se mi je, kakor da bi spoznala, kako si se že sama imenovala, prasico v teb?
Ne, da te imam za prasico, ampak zame se je v tistem trenutku pokazala čist nova podoba tebe. Takoj sem se začela spraševat, če sem tukaj jaz vse skupi zajebala in narobe razumela, zato ti tud pišem. Po telefonu bi ti to težji povedala… upam, da ne zameriš, da ti pišem.
Skratka gre se okrog tiste vožnje iz Ljubljane do Kranja. Mija, zakaj nisi prej povedala, da hočeš, da se te pelje prou do doma? Al pa, da Šenčur ni dobro mesto, da te pustimo, ker ali ni avtobusov, ali te noben neb pršu iskat? Vem, da ti je Majda pr Šenčurju rekla, da jo usmerjaj, ker ne ve, ampak ko smo se pogovarjal o tem da naju pelje, sem (sicer jaz) rekla fino do Šenčurja mesta in pol naprej. Sej, vse skupi se mi ne bi zdel čist nič čudno, če se nikomur ne bi nikomur mudil… in če bi rekla, da ni dovolj pol ure, da pelje tebe do doma in tiste fante do treninga.
Zakaj nisi nič rekla? A ti ni bilo čist nč bedno, ko smo čakal na tistmu ‘delu na cesti’? Zakaj nisi izstopila na glavni cesti, pred tvojo ulico?
Prav čudno mi je bilo vse skupi… Zdel se mi je, da ti je čist vseeno…
In najbolj čudno mi je bilo, da smo se vsi enakovredno razgovorili šele, ko si ti izstopila iz avta.. pred tem sta ona dva mrmrala sama zase, Majda se je hotela vklapljat v pogovor, ti si bla tih, jaz sem rekla dve besedi… pol se je pa prav sprostil. Dejansko mi je ful bed to pisat, ker je lahko vse v moji glavi, zdel se mi je, da sem se jest še najbolj sekirala, da bosta fanta zamudila…
Kaj je blo to, v četrtek zvečer? Res sam ena čudna interpretacija v moji glavi, ali je bila res čudna vibra?

Maja je Veroniki odgovorila na vprašanje« A ti ni bilo čist nič bedno, ko smo čakal na tistem ‘delu na cesti’?« Z ne ni mi bilo bedno.

Veronika pa zaradi tega vidi Mijo v novi, slabi luči, kot egoista, brez slabe vesti.

Mija je seveda poklicala Majdo se ji zahvalila za prevoz in jo vprašala, če je bilo tako grozno narobe ker so zamudili trening? Majdin odgovor je bil, da peljat nekoga domov je pa res tamal problem in da ni bilo nič narobe s tem, da so zamudili trening.

Mislite, da ima Veronika pri svojih videnjih Mije prav?
Kaj vi pravite na Mijin odgovor “ne ni mi bilo bedno”???

Za odgovore in objektivne informacije se vam v naprej zahvaljujem.

New Report

Close