Najdi forum

Veronika – nas Angelcek

JOJ, žal mi je, moje iskreno sožalje. Še ena deklica se je pridružila našim angelčkom. Naj se imajo lepo, jaz pa vam pripišem še eno pesmico za Veroniko in vse naše srčke:

TISOČ ZVEZDIC NA NEBU ŽARI
IN ENA JE TVOJA
NAJLEPŠA,NAJSVETLEJŠA.
VSAK VEČER ZAŽARI
ME RAHLO POBOŽA NJEN SIJ
TUDI ČE BOLI
VEM, DA SI TO TI!

Topel objem in veliko moči, ljubezni vam pošilja Mojca in njen angelček Anemarie.

Že 10x sem začela pisati…. v bistvu sploh ne vem kaj naj napišem… rada bi vama samo povedala, da sem spremljala vašo zgodbo od začetka…. sploh si ne morem predstavljati, kako se počutita….
Naj vaju spomin na prečudovitih 10 dni z Veroniko drži pokonci.

Kaja

Moje sožalje. Spremljala sem vajino zgodbo in zgodbo vojine Veronike. Res je bila prava borka. Bodita močna. Naj vaju vajin angelček un zvezdica na nebu vedno spremljata in varujeta.

Andreja

Moje iskreno sožalje. Drugih besed žal ne najdem. Samo solze. Pa vseeno sem upala na čudež…

A.

Iskreno sožalje!

Bodita močna….občudujem vaju….

Iskreno sožalje!
Vedita, da sta dala vajini deklici vso ljubezen in da sta čudovita starša. Naj vama zvezdica sveti tudi v vajinih temnih dnevih. Pošiljam vama pozitivne misli in molim za vajin mir v srcih.
Prižigam svečko za vajinega angelčka.

Sožalje. Nimam besed. Saj tišina pomeni vse….

Iskreno sožalje….

Tako zelo pogumna sta. Iskeno sožalje.

Pržgala sem svečko za vajino punčko… Mislim na vas…

Iskreno sožalje.

Ko na nebu zvezde se prižgo,
naj v srcu vama bo toplo.
Ena zvezdica za vaju le žari,
celo noč nad vama bedi.

Ko pa zlato jutro vstane,
angelček oči si pomane.
Bedi nad vama, vedno bedi,
ljubezen mu ‘z oči žari,
saj več kot dano mu je bilo,
čutiti silno ljubezen vajino.

Iskreno sožalje in izjočita solze žalosti, po tem se bosta počutila bolje.

V mislih z vama, Ana

Prejmita tudi naše iskreno sožalje.

Draga Nataša in Sebastjan,

prejmita tudi moje iskreno sožalje.

Zelo mi je hudo, jočem z vama.

Mali Veroniki – pogumni deklici bom danes prižgala belo svečko v spomin.

In vsakič, ko bom v Parku zvončkov, bom prižgala svečko tudi za vajinega angelčka.

Upala sem, da ti tega sporočila ne bo potrebno napisati. Skupaj z Vami vsemi sem upala na čudež. Hudo mi je… Jočem z vami.
Želim Vama, da bosta še naprej tako močna in pogumna kot sta bila do sedaj.
Na našem oknu pa bo zvečer prižgana ena svečka posebej za Vajino Veroniko in ena za ostale angelčke.

Ob takšnih trenutkih me kar stisne pri srcu, zaprla bi oči, zaspala in odšla k našim angelčkom….. a boriti se moramo naprej, za tiste, ki so ostali z nami in za vse tiste, ki še prihajajo…..

Iskreno sožalje in vedita, da Veronika ne bo nikoli zapustila vajinih src.

Monka

moje sožalje…nešteto objemov vama pošiljam. dovolj sta močna, verjemita. samo bog z vama. in naše solze….grozno mi je, grozno…

*~ *~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* 'Saj res - mar bomo ves čas brez zabave?' William Shakespeare

Iskrene sožalje

Samo jočem, jočem, moje iskreno sožalje, Veroniki pa … naj objame naše angelčke, Vaju pa občudujem, da sta ji podarila te dni.
J.

Je čas, ki da.
Je čas, ki vzame.
Pravijo, je čas, ki celi rane.
In je čas, ki nikdar ne mine,
ko zasanjaš se v spomine.

Iskreno sožalje.

New Report

Close