Najdi forum

Veronika – nas Angelcek

Besed tolažbe ni…zato vama izrekam moje iskreno sožaje…

Tan

Draga Nataša in Sebastjan
Ne najdem pravih besed s katerimi bi Vama rada povedala, kako zelo mi je hudo ob žalostni izgubi Vajinega Angelčka. Bodita močna ob tej težki preizkušnji in ostanita taka kot sta.
V mislih z Vama, Ana

Nimam besed, s katerimi bi Vama omilila bolečino ob izgubi Vajine hčerke…
Lahko rečem samo moje iskreno sožalje…Jočem z Vama, v srcu pa čutim Vajino bolečino…Naj jo angelčki čuvajo…

Nimam besed s katerimi bi lahko izrazila to kar čutim.Jokam in zelo mi je hudo za vas.Ne predstavljam si silne neizmernosti bolečine,ki vaju zdaj prevzema,zato mi dovolita,da vama izrečem svoje iskreno sožalje.

V mislih z vama globoko žalujem ob izgubi vajinega angelčka, ki vaju bo vedno varoval.

Zagotovo v tem trenutku ni besede,ki bi vaju potolažla.Tako hudo mi je za Veroniko.Tolaži me le misel,da je sedaj med angeli in da ji je lažje.Očitno molitve niso bile oslišane…ali pa so bile oslišane v drugačnem pomenu-morda je bila to edina rešitev.Bila je vajina hčerkica in podarila vama je 10.dni lepih spominov,ki so najdragocenejši.To morata ceniti in se zavedati,da se vse dogaja z razlogom.Veronika ostaja vajina hčerkica,vajin angel…le da bo to ostala za večno!Nič ni močnejšega od ljubezni v srcu,kjer živi sedaj.Čuvajta nanjo…

Sedaj vem,zakaj je na nebu toliko zvezdic….mala Veronika nas opazuje in srečna je,da ima tako ljubeča starša.

V mislih sm z vama!
Lp,M*

Jočem za vaju, tako mi je žal…
čudovita starša sta…

Jočem z vama.

Čeprav smo daleč od Slovenije, tudi na našem oknu gorijo tri svečke za vas. Plamen za vajinega zlatega angelčka, ki se je pogumno boril, da bi vaju lahko spoznal in se naužil vajine ljubezni ter plamena za nežna in ljubeča starša. Čeprav je bolečina nepopisna, vama nihče ne more vzeti prečudovitih trenutkov, ki sta jih doživela s svojo najlepšo pupo Veroniko. Naj vama misel na ta podarjeni čas vlije moči.
Mislimo na vas.

CeBeLicA

Moje iskreno sozalje

Kar dih mi je zastal. Mir z njo. Vam pa čimveč moči, da to prebolite.

Zelo, zelo mi je hudo….

Iskrene sožalje. Res mi je hudo. Bodita močna.

Pa tako sem upala v čudež. Jočem z vama.
Veliko moči vama želim.

Kaj naj vama rečem, kot samo to, da sta ji podarila najčudovitejše dni na Zemlji. Vseeno mi je grozno hudo, kajti upala sem na čudež. Naj vajin angelček bedi nad vami in naj vas čuva. Moje misli so z vami.

IrenaK

Moje iskreno sožalje.

V mislih sem z vama in z vajno deklico. Jočem z vama.

Nimam besed tolažbe, samo jočem lahko z vama. Občudujem vaju, da sta tako močna – če rabita ramo – tu sem.

Svečka za novega angelčka gori.

Mateja

ZA TASHY…

od punc na RR!

….

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=30233&idk=101

New Report

Close