Najdi forum

Imam en VELIK problem. Ko sem sama doma, se pocutim cisto normalno in obcasno tudi veselo, ampak tezve nastopijo ko se srecam s kakimi ljudmi, ki so “boljsi” od mene, cedalje bolj pa tudi pri ljudeh, ki pac so bolj samozavestni. Zacnem, se tresti, postanem totalno labilna, nesamozavestna, ma GROZA, prava nocna mora!To se mi ne dogaja pri ljudeh, ki so npr. manj samozavestni. Jaz ne vem, zakaj takoj zacutim strah, trepetanje, GROZNO TRESENJE ROK! Ma to je zame taka mora, da bi najraje umrla. Glava me boli, vsa sem v strahu. Spravljala sem se ze k psihiatru ampak se bojim da me bo nasibal s tabletami, 5 minut pogovora, pa cau, pa bom spet prepuscena sama sebi, dokler ne bom zrela za psihiatricno. Naj se povem da nihce od mojih pojma nima, kaj se z mano dogaja, ker pac prikrivam, kolkr se da. Veliko se jocem zaradi tega, pa dost mi je. Ali je mogoce kako priti v stik z vami, je pa problem, ker sem iz velenja, obcasno iz mb. Ali obstajajo kake tablete brez recepta, ki bi mi pripomogle, da bi si dvignila samozavest??? Saj vcasih sem trdna, ampak hitro ob najmanjsi negotovosti popusim. Ma ne morem verjeti, kako nizko sem se spustila, imam negativne misli, “tezko, napeto” glavo, ma konec je z mano! Stara sem pa 23 let!

Spoštovana Ovenela,
če ne boste psihiatra obiskali, vam tudi ne bo mogel pomagati.Obliko pomoči (zdravila, psihoterapijo, vedenjske trapevtske naloge ali kako drugo varianto) boste vsekakor sami izbrali in vam je ne more vsiliti.Zgolj zaradi pomanjkanja samospoštovanja, vas ne bi želeli sprejeti v nobeni psihiatrični bolnišnici, zato ste lahko v tem pogledu povsem mirni.

New Report

Close