Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje velikost trebuščka 12 t

velikost trebuščka 12 t

Punce, a se vam v 12 tednu nosečnosti sploh kaj pozna oz. ali se vam je poznalo? Moj trebuh je še isti kot prej in mi res ni jasno, zakaj so na tej strani že tako veliki trebuščki. A je možno, da so se zmotili?

Zdravo strelca,

hi, hi hi… Tudi jaz sem imela v prvi nosečnosti trebuh šele tam po 14., 15. tednu… Ne trebuh, pardon, trebušček… V drugo pa se bojim, da bo šlo precej hitreje in da bom pri 10. tednu že kar trebušasta. Je pa res, da so na slikah trebušaste večinoma bajsice in da je težko ločiti, ali gre za trebušček ali špeh!
Nič bat, trebušček pride, boš vidla.

Ojla!
Tudi jaz sem v 12. tednu, trebuščka še ni, sem pa zvečer malo bolj napihnjena kot ponavadi.

Neja

Pri prvi nosečnosti se meni ni še nič poznalo, sedaj pa nekaterih hlač več ne morem obleči. Zjutraj je trebušček relativno majhen, zvečer pa ogromen. Ja, pa vsak dan bo večji in prav je tako.

Počasi končujem deseti teden, pa me že nekaj hlač tišči. Da bi pa že kdo opazil, pa ne verjamem. Opazim samo jaz, ker vem.

Lep pozdrav vsem.

Hehe, to je napihnjenost…. Sama sem noseča dobrih pet tednov, pa se mi zdi, kot da sem v 4 mesecu….

natja

Sem v 10 t pa oblečem le še 2 hlače. To je moja 1 nosečnost, ma nisem nikoli imela mišičastega trebuha. Zato se mi že kar pozna, vendar čez obleko nihče še ne opazi.

Se mi zdi, da za velikost trebuscka pa res ni nobenega pravila. Sem v 17 tednu in sem se zredila za dobra dva kilograma, prav mi je se vse … le zvecer se mi malo napihne trebuscek, da ne pozabim, da sem zares noseca. Menda ga nosim bolj zadaj…

No, saj sem jaz tudi zvečer bolj okrogla, če se fajn napokam s hrano :-))
Sicer sem pa tretjič noseča.

V enajstem tednu se trebušček vidi, če mene vprašaš seveda, hlače pa … že dolgo ne morem več zapeti, sploh pa tiste, ki jih nosim umetelno zvijem pod trebuh. počasi pa že tudi to ne bo dovolj. Prvič je bilo isto, s tem, da sem imela v tem času dve kili več, hi, hi, kaj še bo.

ja s temi slikcami so res malo pretiravali. Na teh slikah so punce že v petem tednu fajn trebušaste. Pa se ti v tem času po vsej logiki nima še kaj poznati. Ne sekiraj se, jaz sem v enajstem tednu in večje spremembe še nisem opazila.

lp

m.

Prvic se mi je zacelo poznati po 12t, zdaj pa sele po 16t.
Ni panike.

Moj je že sedaj v 7t skoraj tako velik, ampak je tak ostal še od prejšnjega poroda 🙁
LP,
Nina

Čisto odvisno, kje otroka nosiš in ali si prvo ali drugorodka. Meni se je v prvi nosečnosti trebušček začel delati, potem pa kar hitro rasel šele v 5,5 mesecu, kar je maksimalno pozno, ker sem nosila čisto zadaj, tudi bolj suha sem in se je malo dete najprej razlezlo po meni, potem šele navzven. No, za tokrat meje moja G potolažila, da naj pričakujem, da dobim trebušček kakšen mesec prej, če bom spet zadaj nosila.

Sem pogledala malo te slikice in imajo res ogromne trebuščke za 12. teden, pa čeprav pri nekaterih piše, da gre za 1. nosečnost.
Jaz takšnega še v 17. tednu nimam.

Lp

Noseča sem 25 tednov, drugič.
Pred dvema tednoma sem nosila še vse moje hlače. Tak trebušček, kot je na teh slikicah, imam zdaj. Je pa res odvisno od tega, kje otroka nosiš in koliko podlage (kg) si imela pred nosečnostjo.

Ne obremenjuj se s slikicami drugih nosečnic. Zaupaj svojemu instinktu in svojemu ginekologu, pa bo vse OK.

LP, žiža

Jaz sem imela trebuh pri 12 tednih, predvsem pod prsmi je začelo štrleti ven, spodaj pa še ni bilo spremembe,vendar je to moja 3ja nosečnost.

bodi vesela….jaz pri 9 tednih že iščem nosečniške hlače…..verjemi, niso poceni ….ha,ha,ha……

Aja, pa nisem debeluhinja. Imam suho postavo….samo tako grozno napihnjena sem.

    Ah za trebuh ni pravila. Prva nosecnost….niso mogli verjet, da sem v 6. mesecu…mini trebuh res….pa sem suha in majhna….no na koncu sem bila kot balon😁

New Report

Close