Najdi forum

ravnokar sem se vrnila s kosila, kjer smo se sodelavci pogovarjali o vedezevanju. No eden od prisotnih je bil pri eni, ki mu je kar se preteklosti tiče povedala vse previlno. No z odgovorom o prihodnosti ni ravno najbolj zadovoljen pa vendar. Ali je kso od vas to poizkusil – obisk vedezevalke. Kaj si vi mislite o njih? kaksne so vase izkusnje?

Pri vedeževalki nisem nikoli bila, sem bila pa pri zelo dobri astrologinji (obisk sem dobila kot darilo – sem pa čisto nejeverni tomaž in sem se samo smehljala ko sem šla tja, ko pa sem prišla domov, sem se še bolj, saj so bile stvari, ki mi jih je povedala da se bodo zgodile, čisto neverjetne za tisti čas). Tri leta kasneje so se vse uresničile in od takrat verjamem v astrologijo.

Ne dolgo nazaj sem bil bolj za zabavo kot kaj drugega neodvisno pri eni
astrologinji in se eni vedezevalki iz kart. Zanimivo, da sta mi obe v glavnem
povedali iste stvari. Kaj od tega bo res, bom pa se videl.

Mene prepričajo šele takrat, ko mi povedo kaj za nazaj, ampak ne splošne stvari, temveč kakšno posebnost.
Je pa ena gospa, vedeževalka iz kart za katero moram reči, da ima “izredno dobre karte”, saj veliko, če ne vse zadene!

Mi lahko poveste katera? S sodelavko naju je namrec sodelavec dobro sprovociral in sva rekli da bi sli se midvi.

Jaz sem bila nekoc na nekem zelo dolgem izletu, kjer smo se cijazili z avtobusom in za kratek cas je neko dekle prerokovalo iz dlani. O moji preteklosti je vedela resnicno izredne stvari. Res, ni slo v ciste podrobnosti, toda sama sem molcala kot grob – naj kar sama pove, kaj vidi. In je bilo res zanimivo. Prihodnost, ki jo je napovedala, se je zaenkrat uresnicila.

Nekoc sem zato, da dokazem sebi in drugim, kako so brezvezne telefonske linije, ki prerokujejo (ker so tam itak honorarno zaposleni studenti itd.), eno poklicala. Zenska na drugi strani mi je prerokovala za bliznjo prihodnost in to v podrobnosti. Prezirljivo sem si zapomnila vse podatke in se rezala s prijatelji. Kaj bi dala zdaj, da bi imela tisto stevilko se kje napisano! Zgodilo se je vse, kot je povedala in to res v podrobnosti.

Tudi sama obcasno prerokujem – bolj iz veselja kot iz verovanja. Vcasih sem za tezje odlocitve izvlekla posamicno runo, na potovanjih karto… bolj za hec.

Sedaj pa si bolj iz kaprice zelim imeti izdelan osebni horoskop, zlasti pa sovpadanje in nevpadanje s partnerjem. Bila bi vesela, ce bi kdo priporocil kaksnega astrologa ali astrologinjo in se morebitno ceno. To se mi tudi zdi zabavno darilo za rojstni dan. Dandanes pa je seveda z malo intuicije in predvsem zmogljivim racunalniskim programom, ki izrise astrolosko karto (za vec dolarjev pa tudi sam interpretira) lahko vsakdo astrolog… No, upam, da bi nasla kaksnega res dobrega…

Jaz pa sem bila pred dvemi leti, bolj za šalo kot zares, pri eni gospe, ki je prišla kot begunka iz Bosne. Prerokovala mi je iz kave in takrat opisala mojega bodočega moža, da ga že bežno poznam ter prvo črko njegovega imena. Takrat sem se seveda samo smejala, toda danes je to resnica.

Pozdravljeni
Sem prebrala o vedeževanju, ki vidim, da vsak nekaj ima iskušnje z vedeževanjem.Vam odkrito povem, da jaz pa sem pred kratkimi bila pri vedeževalki, in vam povem, da mi je čisto vse uganila recimo preteklost, sedanjost in bodočnost. Ta vedeževalka prvič me je videla sem bila z možem, in tudi je njemu vse uganila nisem mogla verjeti, če je to res kaj ona govori. Drage bralke in bralci, imam občutek, da me bo kdo od vas vprašal, od kod je ta ženska, in koliko stane. Vam odkrito povem, da sploh ne računa pač, koliko daš od srca jaz osebno sem ji dala tisoč tolarjev, pa čeprav bi ji lahko dala več, ki si resnično vzame časa za stranko, in se ji nikjer ne mudi, se bo pogovarjala, če je treba dve uri, in še več. Sama je povedala, da kolikokrat ji je kdo povedal zakaj nima svoje cene, mi je povedala,da ljudje ne serjejo denarja, da ve kaj je stiska, nekateri celo pridejo k njej in nimajo denarja za plačati, pa jim vseeno vse pove. Zato jo tudi spoštujem, ker je odkrita do strank, nebi želela po forumu pisati njeno ime in telefonsko številko, ki veste sami kakšni so ljudje eni verjamejo drugi ne in zato nočem, devati njene informacije, sem že eni ženski pomagala preko interneta, da je prišla do te ženske, ampak ona mi je poslala njen email. Sedaj če kdo hoče med vama, da sporočim za to žensko,njeno ime in telefonsko številko bi prosila za vaš osebn email in vam takoj pošljem njeno ime in telefonsko številko, oprostite preko foruma ne bom devala informacij. Samo želim vam povedati, da ta ženska je zelo razumevajoča stara je okoli 70 let in je srbijanka, ampak živi v Sloveniji že pedeset let, za njena leta je zelo razgledana dobro čuje in vidi. Sedaj pa toliko o vedeževanju pa vsi skupaj prejmite prav lepe pozdrave pa pišite kaj.
Ajda

Gospa MELANIJA, a ni to ista, ki tudi uroke uničuje ?!Ajda je pisal/pisala:
>
> Pozdravljeni
> Sem prebrala o vedeževanju, ki vidim, da vsak nekaj ima
> iskušnje z vedeževanjem.Vam odkrito povem, da jaz pa sem pred
> kratkimi bila pri vedeževalki, in vam povem, da mi je čisto
> vse uganila recimo preteklost, sedanjost in bodočnost. Ta
> vedeževalka prvič me je videla sem bila z možem, in tudi je
> njemu vse uganila nisem mogla verjeti, če je to res kaj ona
> govori. Drage bralke in bralci, imam občutek, da me bo kdo
> od vas vprašal, od kod je ta ženska, in koliko stane. Vam
> odkrito povem, da sploh ne računa pač, koliko daš od srca jaz
> osebno sem ji dala tisoč tolarjev, pa čeprav bi ji lahko dala
> več, ki si resnično vzame časa za stranko, in se ji nikjer ne
> mudi, se bo pogovarjala, če je treba dve uri, in še več. Sama
> je povedala, da kolikokrat ji je kdo povedal zakaj nima svoje
> cene, mi je povedala,da ljudje ne serjejo denarja, da ve kaj
> je stiska, nekateri celo pridejo k njej in nimajo denarja za
> plačati, pa jim vseeno vse pove. Zato jo tudi spoštujem, ker
> je odkrita do strank, nebi želela po forumu pisati njeno ime
> in telefonsko številko, ki veste sami kakšni so ljudje eni
> verjamejo drugi ne in zato nočem, devati njene informacije,
> sem že eni ženski pomagala preko interneta, da je prišla do
> te ženske, ampak ona mi je poslala njen email. Sedaj če kdo
> hoče med vama, da sporočim za to žensko,njeno ime in
> telefonsko številko bi prosila za vaš osebn email in vam
> takoj pošljem njeno ime in telefonsko številko, oprostite
> preko foruma ne bom devala informacij. Samo želim vam
> povedati, da ta ženska je zelo razumevajoča stara je okoli 70
> let in je srbijanka, ampak živi v Sloveniji že pedeset let,
> za njena leta je zelo razgledana dobro čuje in vidi. Sedaj pa
> toliko o vedeževanju pa vsi skupaj prejmite prav lepe
> pozdrave pa pišite kaj.
> Ajda

Irena – bila sem pri astrologinji v Ljubljani, ki mi je kot sem že napisala povedala veliko pravilnih stvari. A si iz Ljubljane?

Tudi sama sem bila včasih nejeveren Tomaž glede vedeževanja. S kolegico sva včasih klicali vedeževalke po telefonu, a se je zgodilo da sva poklicali eno vedeževalko in obe dobili podobne odgovore.Tako sva pač brezveze zapravljali denar, saj je očitno kako delajo te “vedeževalke”. Jasno je, da ponavadi kličejo ženske, ki so nesrečno zaljubljane ali pa ne najdejo pravega partnerja. Potrebno je samo da imaš dar govora in da jo znaš lepo potolažit, v stilu: kmalu prihaja tisi ta pravi, temnolasi moški, ki ga boste spoznali v družbi prijateljev. Čim več zahajajte ven v družbo, ukvarjajte se z športi, spoznavajte ljudi….

Kasneje sem izvedela za eno vedeževalko, ki napoveduje iz kart in iz kave in ki je moji prijateljici napovedala prihodnost že pred 15 leti. Bolj iz radvednosti sem šla k njej in jo poslušala z odprtimi usti, ko mi je iz kart govorila o moji preteklosti. Omenjala je celo take stvari, ki jih nisem nikoli nikomur razlagala. Napovedala mi je tudi prihodnost, pa ji nisem preveč verjela, saj je napovedala nekaj takih stvari, ki mi pač niso bile všeč.
Danes je dobri dve leti po tem, kar sem bila pri njej na obisku. Priznati moram, da sem včasih prav šokirana, ko se mi zgodi kakšna stvar, ki mi jo je ona že napovedala. Do sedaj se je uresničilo skoraj vse, kar mi je napovedala, tudi tiste “slabe” stvari, ki jih je videla. Nekaj stvari je še odprtih, tako da ne vem kaj se bo zgodilo.

Bila sem pa nekje pol leta za tem pri eni zelo znani slovenski astrologinji, ki je pa delno napovedala enake stvari, kot prva vedeževalka, delno pa je bila njena napoved čisto drugačna. Stvari, ki so bile enako napovedane so se uresničile, tisto kar je bilo drugače napovedano, pa je imela prav prva vedeževalka.

Danes verjamem, da obstajajo kvalitetne vedeževalke oz. astrologinje, ki znajo videti prihodnost. Žal pa obisk pri njih ni pocenit, takrat je stal 5000 SIT.

Večkrat pa sem tudi slišala, da ni prinaša nesrečo, če obiščeš vedeževalko. Prihodnost je namreč skrivnost in ne smemo je odkriti predčasno.
Ampak to je stvar vsakega posameznika in morda o tej temi kdaj drugič.

Ja, sem iz Ljubljane – sporoči mi na naslov elektronske pošte, prosim.

Pozdravljena Irena,

na tem naslovu lahko zastonj dobiš sinastrijo med tabo in partnerjem.

http://www.astrocenter.com/scripts/AstroWeb.dll?ma?Af=0&De=inCp

LP, Kaja

Ajda

moj naslov je [email protected]

Lea

Lep pozdrav

Lepa hvala za povezavo, Kaja, tudi na lunin.net se da najti nekaj podatkov in izrisano astrološko karto za oba. Interpretacije pa je bolj malo… tako, za začetek nekaj, tako da ti vzbudi želje po več… 🙂

Sem čisti nejeverni Tomaž, ki pa jo je vsa stvar začela zanimati, posebno ob prebiranju vaših izkušenj z vedeževanjem…Moj mail: [email protected].
Ajda upam, da mi boš poslala njeno ime oz.telefon…Hvala

Pozna mogoče kdo vedeževalko, katera bi živela v okolici Kranja?

Naša preteklost je nespremenljiva, je, kakršna je in je ni mogoče spremeniti – to je razlog, da tisti vedeževalci, ki res imajo nekaj sposobnosti, ugotovijo določene dogodke iz naše preteklosti. Napovedovanje prihodnosti je dosti težje, ker nikomur usoda ni točno določena in jo vedno lahko (v določenih mejah) spreminjamo. Zato je napovedovanje prihodnosti pogosto zelo netočno.

Moj primer: po telefonu sva s sestrično poklicali eno vedeževalko in jaz sem hotela vedeti za svoje zdravje in za zdravje svojih otrok (ki jih sploh nimam). Zame je takoj rekla, da sem zdrava in nimam nobenih težav (kar je res), pri otrocih pa se je zatikalo. Nekaj me je spraševala koliko so stari in ker sem bila na to pripravljena, sem (po mojem mnenju čisto suvereno) odgovarjala, vendar mi je na koncu rekla, da to ne more biti res, da jaz otrok sploh nimam. Potem sem ji povedala, da sestrična (novinarka) dela eno raziskavo in sva pač poklicali njo in sva se ji zahvalili za sodelovanje. Se je samo smejala. Vendar pa sva poklicali še štiri druge, pa so mi vsi nalagali o mojih otrocih, da mi je šlo kar na smeh. Kakšne bolezni smo vse imeli!

Sicer pa sem sama enkrat iz radovednosti šla k vedeževalki in lahko rečem, da mi je za preteklost povedala vse čisto točno, prihodnost je pa v 99% totalno zgrešila. Pri njej sem bila leta 1996 in od napovedi do leta 2000, sem samo zamenjala službo in NIČ drugega. Z mano sta bili dva prijateljici in tudi pri njima ni bilo NIČ od tistega kar nam je rekla.

Sama mislim, da je tistih, ki res imajo takšne sposobnosti, malo. In prav gotovo svojih uslug ne prodajajo po raznih telefonih in vorčih številkah.

Po drugi strani pa: če bi bilo prav prihodnost vedeti vnaprej, bi vedeli…

Še nikoli nisem bila pri vedeževalki. Sedaj v srednjih letih , me pa že res zanima
kako to zgleda.Lepo prosim za kakšno telefonsko. Saj berem po časopisih pa se kar ne ojunačim. Sem pa iz Ljubljane.

Pred leti sem hodila k vedeževalki – ciganki, ki je bila na invalidskem vozičku. V začetku nas je šlo nekaj prijateljic kar tako, iz dolgega časa in radovednosti. Toda že po prvem obisku, smo ostale brez besed. Vse kar je povedala, je bila resnica in dejstvo je, da so bile tudi napovedi na naprej 100 % resnica. Potem smo hodile kar pogosto, in venomer so se uresničile tudi najbolj nemogoče stvari – ene takoj, druge čez leta. Zato jaz verjamem, da nekateri ljudje vedo vedeževati in so jasnovidni. Žal je dosti takšnih, ki bi s tem radi samo zaslužili, zato tudi ne verjamem tistim, ki vedežujejo po telefonu. Mogoče res vedo vendar se sama tega raje ne poslužujem. Žal je ciganka, ki je prerokovala meni že pokojna in s to debato ste mi kar nekako dale idejo, da bi spet kakšno poiskala.
LP

New Report

Close