Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost vedeževalke

vedeževalke

Mi lahko katera pove tel. številko ali naslov vaših šlogaric?
Hvala za odgovor!

o5- 768- 5142

gospa je stara 83 let in je zagotovo najboljša v slo

naslov je avbar 11, na krasu

pozabila sem dodati, da je cena 15.000 do 20.000 sit

Katarina pa to ni mogoče, da toliko računa šlogarca. Veš, da ne dam toliko denarja pa, če bi bila najboljša na svetu. Ali ti potem sploh kaj pomaga npr. če ne moreš zanositi ali, če imaš probleme itd? To je pa res preveč in nikoli ne bi dala. Si ti že bila pri njej in ali imaš iskušnje? Kaj potem ta ženska počne ali res vidi vse itd? Za ta denar me pa res ful zanima kaj dela? Kaj po tel. ti tudi kaj pove?
Nasula sem ti kup vprašanj pa kaj, če me pa tako zanima. Hvala ti za odgovor.
Upam, da mi boš odpisala.
Lep pozdrav
Doroteja

Mene pa zanima, kaj ti nudi za teh 15-20 jurčkov? A dobiš zraven še pršut in Teran in sobo za prespat, ker je tako drago, hahahahah?

Ha ha, Taja is back!!!

Ah, ta iz Avbarja samo keš pobira. Za vsako vprašanje še 100 mark (starih). Sploh pa ni res, da je najboljša – je bila moja kolegica pa ji še zdaleč ni zadela nič. Sama hodim h eni v Novi Gorici, kateri plačaš po želji in vedno ugane – tudi stvari, ki se mi na začetku zdijo nemogoče.
Na žalost pa me je prosila, naj njenega imena in številke ne izdajam vsakemu, ker jo že tako zasipajo z obiski. Sorry!

Jes, jes, jes! Zihr mora biti ena caka! 100% ima kakšno spešl ponudbo. Ampak ženska je čisto divja! Malo že smrdi po cipresah, ampak keš pa še vedno molze, a?

Drugače pa… dobre ste, da hodite okoli šlogarc. Jaz sem pa reva in se ne upam soočiti na tak način s prihodnostjo. Kaj pa, če mi bodo šlogali kaj grdega? Uh, raje ne!

…ja, bilo je tako…
šla sem, ker me je prepričala sestra.
hotela sem vprašati samo kdaj bom dala odpoved, ker v službo hodim brez veselja…
pa mi je rekla, da ne bom dala odpovedi, ampak, da bom visoko napredovala (kar si resnično ne želim) ampak to ni važno.
bistveno je, da mi je povedala točno vse, kar se mi je zgodilo… da se mi je zdelo, kot da mi bere misli… da mi je povedala stvari, o katerih se nisem nikoli pogovarjala z nikomer… boleče stvari iz preteklosti…
povedala mi je kakšna sem, kakšen je moj mož, kakšen je moj otrok…
kakšna je tašča, kakšni so starši…
povedala mi je kakšen odnos imava z možem…
povedala mi je kaj me boli, kaj boli moža in kakšne bolezni imajo moji starši.
in kje lahko pričakujem težave…
povedala mi je, da sem imela splav in da bom mogoče imela še enega ali pa bom donosila sina.
rekla mi je, da bom dočakala visoko starost.
povedala mi je da imam sestro.
da bom šla na poroko in sem že šla…
in na pogreb… ni še bil…

in to me je spravilo v tilt,
da sem poslala še moža k njej da vpraša kdo bo tisti…
in mu je povedala identično, kot je meni…
in to stvari, ki se ne dogajajo na splošno….

in čez teden dni je šla še sestra in ji je povedala, da je mož pred dvema dnevoma izgubil delo zaradi kraje…
povedala ji je, da ima tri otroke…
kako je potekalo njeno življenje z alkoholikom…
in da bo zamenjala službo…
pa o tem ni razmišljala…
no, 11. 7 je dala odpoved in v soboto začne novo delo…
ni pa ji hotela povedati ali se bo ločila, rekla ji je, naj pride septembra nazaj, da bo zastonj… da bodo avgusta veliki preobrati…
torej ni ji hotela povedati kako se bo odločila glede ločitve.
mislim, da tudi glede drugih zelo negativnih dogodkov v življenju ti ne pove.

ne vem,
lahko napišem samo to, da nam je vsem trem, povedala enako in to tako kot so stvari v resnici. ali se bo kaj uresničilo ali ne, pa ne morem povedati, ker sem bila pri njej enkrat letos junija.

sem bila enkrat, v mladih letih pri eni drugi in se veliko stvari ni uresničilo.

najboljša vedeževalka 0906292 mira

New Report

Close