Najdi forum

Se opravičujem za slovnične napake.

Ne razumem smiselnosti postavljanja časovnih okvirov. Če bi ga rada bolje spoznala, mu povej, v končni fazi lahko le z iskrenostjo zgradiš lep odnos, odkrito se pogovori z njim in boš videla pri čem si.
Pogojevanje spolnosti glede na število zmenkov se mi zdi totalna bedarija, vsak odnos ima svojo dinamiko, spoznavanje se odvija z različnim tempom in intenzivnostjo. Eni ljudje so kot odkrte knjige, ki se kar sami glasno berejo, drugi karakterji so bolj zaprti in potrebujejo več časa. Če je interes in medsebojna privlačnost, ne sme bit nič pretežko. Ne govorim o manipulaciji, ampak iskrenih zadržkih in spoštovanju želja ene in druge osebe.
Je pa res, da, če se mora eden pri tem skoraj pretegnit, vprašanje o verjetnosti uspeha zveze.
Jaz tipa ne bi nikdar več mesecev čakala, ker mi spolnost predstavlja pomemben del partnerskega odnosa in bi me čakanje samo frustriralo. V končni fazi tudi ujemanje v spolnosti ni zanemarljivo, ljubezen sama po sebi ne zagotavlja kvalitete in mi je čisto zadnja do konca življenja vztrajat z osebo, s katero sva nesposobna zadovoljit eden drugega.
Tip, ki bi si želel čakati bi me najbrž odpikal ali jaz njega in bi si našel somišljenico. Simple, nobenega izvajanja pritiska, nobenega izsiljevanja in še najmanj fukfehtanja.

ti si stara okoli 30 let in si 100 % še nedolžna ,sploh veš kaj zamujaš ?si pa že imela oralni odnos,v to pa ne dvomim !

ti si stara okoli 30 let in si 100 % še nedolžna ,sploh veš kaj zamujaš ?si pa že imela oralni odnos,v to pa ne dvomim ![/quote]
Ma, ne.. jaz sem medicinka in sem pač tu v tej temi malo ozaveščala o SPBju.
To namreč občasno tudi spredavam na kakih predavanjih o tem ;). Hebiga, poklicna hiba.
Tebi pa računov o svojem spolnem življenju ne rabim polagat. Mislim, eni pa imate užitek s predvidevanji o drugih..

Podobno izkušnjo imam z eno punco. Ona ni hotela hiteti s spolnostjo, kar mi ni predstavljalo problema, mi ne bi bil problem s tem počakati. Da pa bi moral do prvega poljuba, prvega crkljanja in vsega, kar pride zraven čakati pol leta, hvala lepa.
In strinjam se s tem, da čim se na vse pretege trudiš pri osvajanju ali potem v zvezi, ni pa nekih rezultatov, potem s tega nič ne bo in je najbolje takoj zaključit.

Mene že ta “trud na vse pretege” moti oziroma trud sam po sebi. Ko se dva ujameta odnos kar sam od sebe laufa, brez kakšnih komplikacij in pretiranega prilagajanja, človek je tak kot je in, če tak drugemu že na začetku ni všeč ali se mora pretirano prilagodit, tako nima smisla.
Potem je pa brati po forumih o suši v spalnici. Ja a ni čudno, če ženska lahko ostaja hladna, ko je največ seksualnega naboja, ni za pričakovat, da bo tekom razmerja prav zagnana. Če si najde nekoga z enakimi potrebami, ni panike, v nasprotnem primeru bo eden močno prikrajšan.

New Report

Close