Večkrat prežvečeno
Ja, tako.. med tema dvema so energije take, da se noro dobro ujameta v postelji. Verjetno se pa ujemata tudi na drugih področjih in čisto možno, da nista imela probleme z čakanjem na pravi trenutek..ki je bil primeren za oba. Takega noro dobrega sexa z nekom, ki ga ne poznaš, enostavno ne moreš imeti. Sex ni le fizična sprostitev, to je le pika na i, ko se dva, ki se ljubita, cenita in spoštujeta, še fizično prepustita drug drugemu. Užitek..[/quote]
Najboljši seks je ko se dva fizično privlačita. KAkšna ljubezen pa spoštovanje. Ker tako razmišljaš ne boš nikoli doživela norega seksa.[/quote]
Najbolj nori sex sem doživela ravno z moškim, ki sem ga ljubila. In to vsa leta, kar sva bila skupaj. Ravno zato ker poznam razliko med sexom dveh, ki sta si predana in sexom zgolj zaradi potešitve fizičnega.. se v površne zveze ne spuščem. In veš kaj? Pa četudi bom ves preostanek lajfa brez sexa, me to niti malo ne gane. Sem strastna ženska a svoje strasti nimam namena kar tako deliti naokoli. Še nikoli nisem in nikoli ne bom odrekala moškemu sex.. a tega moškega ljubim. In to je bistvena razlika.
Nekateri vidimo dlje kot le to.. sex ni edina stvar, je pa pika na i vsakega odnosa. Jagoda na vrhu slastnega sladoleda.
Ja, se strinjam, da smo seksualna bitja in da imamo nagon za razmnoževanje.
Ženske imamo pa še nekaj drugega (kot ostale živalske samice) in sicer instinkt,
da med potencialnimi seksualnimi partnerji izberemo najboljšega možnega, oziroma
drugače povedano – partnerja, za katerega je najbolj verjetno, da nam bo pomagal pri
zarodu.
Mogoče je to malo zabrisamo skozi civilizacijo, je pa gotovo eden izmed razlogov, da
se vsaj nekatere ženske rade prepričamo o moškem, preden spimo z njim.
Ker jih je pač veliko takih kot Puma – ki lažejo in se pretvarjajo, da “dobijo svoje” in imajo
potem še ksiht, da ženske obtožujejo manipuliranja….luzerjev skratka.[/quote]
To sploh ni res. Ženske nagonsko izberete tistega z najboljšimi geni. Da vam bo pomagal pri zarodu niti ne pomislite, to je bilo dokazano velikokrat. Mogoče imate srečo da vam pomaga, po navadi pa ne. Lep primer je živalski svet. Moški oplodi in gre na prej. Ljudje smo hvala bogu z razvojem civilizacije to prerasli. Ampak če imaš na tehtnici fizično privlačnega, uspešnega moškega ki ne bo skrbel za otroke in fizično privlačnega povprečnega moškega boste ženske v 90% izbrale prvega.[/quote]
Se vidi, da o ženskah pojma nimaš. Fzično privlačen, uspešen (karkoli že to pomeni) lahko privlači
za “športni seks”, ko se pa izbira oplojevalca, se išče zanesljivost, prijaznost, stabilnost.
Ti itak ne prideš v poštev ne pod prvo, ne pod drugo kategorijo, kar razloži tvojo zagrenjenost….
Pa zakaj se sploh prerekate v tej temi???
Vsak naj živi po svoje, pa je. Tisti in tiste, ki iščejo neko hitro potešitev, si najdejo moške in ženske, ki iščejo isto. Kot tudi tisti in tiste, ki radi prej nekoga spoznajo in mu zaupajo, preden so intimni, naj si najdejo takšnega in takšno.
Je v tej temi jasno razvidno, da ni vse črno in ni vse belo. To pomeni, da niso VSI moški takšni, kot puma in niso VSE ženske takšne, kot skela naprimer.
Za pumo bo pač primerna ženska, ki je takšna, kot ena moja znanka, katera gre na žur, upeca dedca, se da še isti večer dol z njim in se pri tem niti ne zaščiti. Naslednji dan gre na drugi žur in ponovi zgodbo, pač tokrat si izbere novega dedca. (zanimive so potem štorije, ko se slučajno v istem prostoru znajdejo dedci, ki so že padli in ona s svojo novo trofejo :)))) Takrat se sploh pokaže to, kako zelo moškim ni vseeno, da jih je izkoristila za eno noč 🙂
Za skelo in Takole pa so primerni moški tipa Marko, kateri je napisal, da tudi raje prej nekoga spozna.
Ali imate ljudje, ki se tukaj prerekate takšne probleme v življenju najti osebo, ki želi sexualnost na takšen način, kot vi? Meni se namreč še ni zgodilo kdaj, da bi bil na tem področju kakšen problem, vedno najdem sebi podobne osebke glede hitrosti skoka med rjuhe.
Buta ti primitivni nagon.. kar je pa žalostno, da se človek ne zmore brzdati. Enačiš se z živaljo. In v svet širiš bolezni. boga tista, ki bo prvič šla v sex, naletela na nekoga, ki ne zna brzdati svojih nagonov.. in bo padla na foro BOM PAZIL in se z nečim okužila. Žal ima tudi moja kolegica, ki je že od najstniških let radodajka, resne zdravstvene težave.. in nihče je ne želi za resno zvezo. Za malo izpraznit pa je dobra. Meni se ženska smili, pa se je žal nič ne prime.
Pa malo smešna je trditev, da pa med dvema, ki se poznata, ne more butati tako poželenje. Pa še kako buta.
Logično, da moški išče najboljše za širit njegove gene( tudi pametna ženska to počne). A to se dogaja v ženskih mlajših letih. In ženska mora moškega zagotovo dobro spoznati, da ugotovi ali bo ta moški z njo ostal tudi po širjenju njegovih genov. V tej debati smo sedaj že večinoma taki, ki nismo več tako zelo mladi, da bi premišljevali na širjenje genov. Vsaj jaz ne več. Kar pa še vedno ne pomeni, da bom šla kar z enim, ki ga ne poznam.. Ne hvala, sem odgovorna in znam brzdati svoj živalski nagon. Imam intelekt in intuicijo in se raje tega poslužujem. In nikogar ne ogrožam. Jaz sem zdrava.. lahko to trdi nekdo, ki se veselo predaja nagonu in ni pred kratkim delal testa?
No, da še nekaj za avtorico te teme napišem.
Če si ženska, ki rada moškega prej spozna in ne takoj pade pod njega, potem si naredila 2 napaki.
1. odšla si že takoj k njemu domov. Tole je lahko jasen znak zanj, da te bo lahko takoj porolal. V izogib temu ne smeš hodit k nekomu domov že takoj prvi dan, ko ga vidiš. Daj ga raje spoznavaj na kakšnem nevtralnem mestu in ne pri tebi ali njemu doma.
2. poljub že na drugem zmenku. Predvidevam, da se je tudi to zgodilo pri njemu doma? Če ne želiš kar nekam riniti s tem, potem je do tega poljuba prišlo občutno prehitro in še to na napačnem mestu.
Mislim, da je tip nekako logično iz vseh dogodkov lahko sklepal, da te bo dobil takoj.
To sploh ni res. Ženske nagonsko izberete tistega z najboljšimi geni. Da vam bo pomagal pri zarodu niti ne pomislite, to je bilo dokazano velikokrat. Mogoče imate srečo da vam pomaga, po navadi pa ne. Lep primer je živalski svet. Moški oplodi in gre na prej. Ljudje smo hvala bogu z razvojem civilizacije to prerasli. Ampak če imaš na tehtnici fizično privlačnega, uspešnega moškega ki ne bo skrbel za otroke in fizično privlačnega povprečnega moškega boste ženske v 90% izbrale prvega.[/quote]
Se vidi, da o ženskah pojma nimaš. Fzično privlačen, uspešen (karkoli že to pomeni) lahko privlači
za “športni seks”, ko se pa izbira oplojevalca, se išče zanesljivost, prijaznost, stabilnost.
Ti itak ne prideš v poštev ne pod prvo, ne pod drugo kategorijo, kar razloži tvojo zagrenjenost….[/quote]
hahaha hočeš rečt da veš več od desetletnih znanstvenih raziskav iz tega področja? Saj niti priznale ne boste. Moja zagrenjenost pa je nastala zgolj v tvoji glavi. Če se z nekom ne strinjaš ga proglasiš za zagrenjenega. Če bi ženske res izbirale tako kot ti praviš potem ne bi bilo ločitev, niti varanj oziroma česarkoli drugega.
what? pa ti si seksualno zaostala in zavrta oseba da ne morem verjet no. Kot da je vsak ki hodi po tem svetu okužen. Mislim what. Povedal sem ti kako delajo živali, povedal sem ti kako reagira naša podzavest, na koncu pa sem ti še dodal da smo z razvojem družbe to odpravili. Ampak ženska mi pribije da podpiram živalski nagon. Koliko omejitev imaš ti v glavi, ti vedno znova očitno iščeš izgovore zakaj ne bi seksala, šla v zvezo kot obratno. Bogi tisti ki te ima, oziroma te je imel. Najbrž se še danes ni opomogel.
ja, ravno s tvojim “strokovnim” mnenjem se bom strinjala.
Dejstvo je, da je na svetu ogromno okuženih ljudi. Pa če to sprejmeš ali ne, dejstvo ostaja.
Moja sexualnost se tebe ne tiče. Je moja in jo delim z odgovornim moškim. Česar ti seveda ne moreš razumeti. Zate smo take ženske zavrte in aseksualna. Hja, zakaj pa misliš, da radodajka resnično uživa v sexu? Ne, večinoma iščejo potrditev in ljubezen.. pa jo ironično ne najdejo. Me prav zanima, če bi z radodajko šel širit svoje gene.. Če se ima človek rad, bo še kako pazil, s kom bo delil svoje telo. Ampak ta koncept je tebi tuj. Na svetu nas je veliko takšnih in drugačnih.. in isto privlači isto.
Ta forum naj bi razvijal področje čustvene inteligence. In v bistvu ga – neglede na to, da se vsake toliko časa razživijo debate, podobne tej. Čeprav iz besedil veje marsikatera lastnost avtorja, se nam ob branjih porajajo določeni, nam lastni občutki. Izkoristite njihovo prisotnost, naj vam bodo impulz za samospoznanje, morda novo raziskovanje, ki razširi pogled.
Nenazadnje, da ni nič narobe, če ljudje niso copy/paste eden drugega. Nenazadnje ima prav zato vsak možnost najti sebi primerno osebo.
Če ni eno je pa drugo. Ne da ste zame aseksualne, dejansko ste aseksualne. Ženska ki išče izgovore da ne seksa s človekom, katero privlači je aseksualna. Niti z besedo nisem omenil radodajke, ampak si to izvlekla iz razmišljanja da če ne maram takih kot si ti potem imam rad radodajke. Vse kar sem napisal v številnih komentarjih pa je to, da je skrajno neumno da ženska srednjih let ki jo nekdo privlači čaka s seksom samo zato ker se boji da jo bo zapustil. Ve ste začele potem z nekim spoznavanjem ki itak lahko traja leta in leta (za aseksualne seveda). Moški imamo raje radodajke kot aseksualne, najraje pa imamo ženske z občutkom ki ne b seksa uporabljala na način kot ga uporabljaš ti, ampak bo v njem uživala in bo zadovoljna in zadovoljena.
Kot sem rekla, smo takšni in drugačni. Ti ne želiš biti z žensko, kot sem jaz; jaz pa ne želim biti z moškim kot si ti. In na srečo še nisem naletela na takega 3. date rules tipa.. pa so me tipčki vedno opazili in mi zmenkarij ni primanjkovalo. In še nihče ni imel problema z čakanjem na jagodo..
Tebi pa srečno s svojim načinom spoznavanja.
Sploh se pa tudi tip lahko nazaj drži.
Glede na to, da se pri naravnem opravilu, kot je seks, lahko tudi precej usodno okužimo, da o vsaj minimalni možnosti zanositve, ki obstaja, tudi če si sterilizirana, niti ne govorim, je fajn človeka spoznat vsaj toliko, da ga vprašaš, kdaj se je šel nazadnje testirat za SPB (zeh, vem, ubija vso strast in romantiko, tercijalka, zaprašenka in kar je še tega, lahko si kar prihraniš) in kako kaj stoji glede morebitne nosečnosti.
Spontanost in nebrzdana strast se že fajn sliši, dokler je vse v redu. Imam čisto preveč prijateljic, ki so obsojene na redne polletne kontrole po ginekoloških operacijah zaradi okužb … S tem, da sta dve okužila kurbirska stalna partnerja, ki nista bila niti toliko, da bi šla tu pa tam na test. Upam, da nisi naletela na koga od njiju.[/quote]
Okej, se bom posipala s pepelom, vsaj v tej smeri, ker je res, da nisem imela negativnih izkušenj oz. okej če sem jih že imela, sem to ugotovila dokaj hitro. Je pa res, da mene pač ne privlačijo tipi, ki so playerji, ker jih zavoham na kilometer. Sicer zame player ni isto kot da moški želi od mene samo seks. Pravi moški bo iskren in bo povedu kaj je na stvari in bosta oba zadovoljna. Playerji so pa pač debili, ki jim pride ob tem da ponižujejo ženske.
Seks – če si priznate ali ne – ni nikakršna »jagoda na vrhu slastnega sladoleda«, temveč precej pomemben sestavni del odnosa. Če ne bi bil, potem ne bi toliko zvez razpadlo prav zaradi njega. Konec koncev bo čez čas lahko kdo ugotovil, da je lahko sladoled slasten tudi brez tiste jagode in da morda sploh ni potrebe, da bi bila na njem redno. Ali da tudi jagode zgledajo mamljivo, v resnici pa , ko vanjo zagrizeš, je ta lahko popolnoma brez okusa in jo je zaradi forsirane pridelave sama barva in voda. Kot je v tej temi opaziti, večina tistih, ki seks primerjajo z jagodami, tudi sprašujejo in komplicirajo z vprašanji kdaj se odločiti za seks, istočasno najdejo kup razlogov zakaj se ne »prehitro« spustiti v to, pogojujejo lastne morebitne (ne)odločitve z (ne)odločitvami druge strani (kot da npr. predstavitev staršem zmanjšuje riziko za SPB, ki je sicer dejstvo, vendar lahko tudi eden od prikladnih izgovorov). Po drugi strani pa o morebitni lastni odločitvi za govorijo kot o »predaji« (pa kaj boste takrat šli na zmenek z belo zastavo?), »prepustitvi«, »dajanju« in podobno, kar se sliši kot da bi šlo za plačilo ali morebitno investicijo v prihodnost oz. izpolnjevanje lastnih življenjskih želja. To kaže na to, da se toliko ne odločajo iz lastne želje, temveč morda zato, ker se to v odnosu pač počne, ker si on/ona tega tako želi, da se ne bi drugi naveličal čakat in podobno. Z druge strani pa je vsak, ki ima drugačen pogled, prepričanje ali bognedaj celo drugače deluje, okarakteriziran za egoista, fukfehtarja, radodajko ipd, kot da vmesne možnosti ne obstajajo.
Iz vsega tega se pač točno vidi kakšen je njihov odnos do seksa. Lahko je nekdo glede seksa zavrt, lahko nima ne vem kakšne želje po njem generalno ali morda v povezavi z dotičnim (potencialnim) partnerjem in/ali v trenutnem obdobju (ja, so tudi primeri, ko se je prav takim komplikatorjem/kam na enkrat odprlo in so padle vse bariere – z ljubimcem/ko seveda). Vendar bodite vsaj toliko pošteni in recite bobu bob in si iščite podobno misleče in čuteče partnerje ter ne s kompliciranjem in iskanjem vedno novih razlogov zavajat sebe in drugih. Vaše zavore so vaši problemi in ne prelagajte odgovornost zanje na partnerje. Tak, ki bo že v začetku kompliciral in iskal razloge zakaj ne, bo to verjetno počel tudi pozneje, še sploh ko bo enkrat prišlo do družine.
Iz zapisanega ne morem razbrati ali si ti želiš seksa z njim. Ker zame je povsem preprosto: takrat ko si boš želela tega, takrat je pravi čas. Če je to že danes, potem že danes. Če pa se ne počutiš pripravljeno, potem počakaj do takrat, ko se boš počutila tako. To je zame edino pravo merilo.
Ne vem zakaj bi morala čakati en mesec, dva meseca? Je to garancija za karkoli? Za čisto nič. Če moški nima namena imeti resno zvezo, želi pa si seksa z žensko, je prav tako (morda še bolj) pripravljen počakat mesec ali dva, da dobi kar hoče in potem zgodbo zaključi. Dovolj je da spremljaš MON forume, da vidiš, koliko je takšnih zgodb zapisanih tukaj.
Po drugi strani si lahko moški, ki si želi resne zveze odrekanje seksa razlaga narobe in naredi edini logični sklep: da tebi pač ni do tega, oz. da imaš drugo razmerje v katerem si seksualno aktivna ali kaj podobnega. Skratka, večja možnost je, da boš s čakanjem odgnala moškega, ki si želi resne zveze, kot pa moškega, ki mu je le do avanture.
Nobenega razloga ni, da bi se zadrževala za določeno obdobje samo zato, ker se to “spodobi”. Seksat moraš taktat, kadar si tega želiš.
Pa veliko sreče!
Gregorg s tabo se pa ne strinjam. Iz lastnih, mnogoletnih izkušenj namreč vem, da nimaš prav.
Moški, ki si želi žensko samo za trenutno ali občasno potešitev ne vztraja, ampak občasno zateži, da proba ali si je žesnka premislila. Tisti moški, kateremi pa je določena ženska dovolj zanimiva tudi kot oseba, pa vztraja in vztraja, se druži z njo in je zelo previden, da ji s teženjem (nagovarjanjem na seks) ne odžene od sebe. Da vsaj malo čuti, da je tudi on njej zanimiv, vendar ona potrebuje čas, da bo pripravljena.
Čeprav sem jaz imela tudi primer, ko sem moškega dobesedno odganjala od sebe, zelo dolgo, skoraj eno leto, saj tudi na kavo nisem hotela z njim. Pač nisem bila pripravljenja za nikakršno zvezo. On pa je vztrajal in je poskrbel, da mi je bil čimveč na očeh in pogosto nekje v moji bližini, kot, da bi bilo to samo slučajno. Tako sem ga počasi spoznavala, mu pričela zaupati in se nazadnje po enem letu na smrt zaljubila vanj.