Najdi forum

Lahko malo podrobneje razložiš, kako te ženska izsiljuje s seksom.

(No, če se ti gre samo za priložnosti, potem normalno, da ne boš z nobeno zabijal časa s pogovori in sprehodi, ampak greš izključno na daš, ne daš, čav adijo. Pa ženski poveš, da iščeš samo priložnost za fuk? No, če sploh prideš kdaj tako daleč, da se z žensko lahko celo pogovarjaš o seksu, seveda. Ker nimam ravno občutka, da ravno stojijo v vrsti zate.)[/quote]

Imam premočno karizmo, da bi ženske stale v vrsti. Posledično z lahkoto ločim zrnje od plevel. Pač preprosto izsiljevanj.e Ženska misli dlje kot mu ne dam dlje se bo ukvarjal z mano. To je tipično izsiljevanje. Pa da ne bo pomote, delajte kar hočete, to so vaša telesa. Jaz samo povem svoje mnenje, ker se mi zdi naravno bizarno da zrela ženska razmišlja kot najstnica.[/quote]

Katera ženska tako misli?
In tudi če tako misli, če naleti na tipa, kot si ti, ji to čisto nič ne pomaga.
V čem razmišljam kot najstnica, če lahko izpostaviš, lepo prosim, kot strokovnjak?

Smešno.
1. Obstaja kakšen moški, ki si od zenske ne zeli seksa?
2. Nikoli si ne bi dovolil da bi silil vanjo
3. Vse kar Sem Hotel povedati je, da ce po 3 zmenkih Nimas občutka da karkoli bo,potem nima smisla. Vecina ti pa itak da vedeti ze prej.
4. Po 3 zmenkih zelo dobro ves kako zadeve stojijo.[/quote]

1. Ne vem, če obstaja. Niti ni pomembno za to debato.
2. Če ji poveš, kaj iščeš, si želiš, to ni siljenje. Temu se reče iskrenost.
3. Razumem. Ampak ta občutek je sila relativna stvar oziroma prej subjektivna. Se pa strinjam, da občutek že mora bit, ampak kolikor tebe berem, ti ta občutek kmalu izgubiš in to po svoji “kirvdi”. Ker ženskam pač daješ občutek (da tudi na tega je treba bit pozoren), da si z njimi le zaradi seksa. Da v bistvu samo čakaš, če bo ali ne bo (dala).Logično, da ženska, ki to začuti, se zapre, odmakne, posledično dobiš občutek, da ne bo nič.
4. Se strinjam. Vendar pa, to kaj dobiš, je odvisno tudi od tega, kar daš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Smešno.
1. Obstaja kakšen moški, ki si od zenske ne zeli seksa?
2. Nikoli si ne bi dovolil da bi silil vanjo
3. Vse kar Sem Hotel povedati je, da ce po 3 zmenkih Nimas občutka da karkoli bo,potem nima smisla. Vecina ti pa itak da vedeti ze prej.
4. Po 3 zmenkih zelo dobro ves kako zadeve stojijo.[/quote]

1. Ne vem, če obstaja. Niti ni pomembno za to debato.
2. Če ji poveš, kaj iščeš, si želiš, to ni siljenje. Temu se reče iskrenost.
3. Razumem. Ampak ta občutek je sila relativna stvar oziroma prej subjektivna. Se pa strinjam, da občutek že mora bit, ampak kolikor tebe berem, ti ta občutek kmalu izgubiš in to po svoji “kirvdi”. Ker ženskam pač daješ občutek (da tudi na tega je treba bit pozoren), da si z njimi le zaradi seksa. Da v bistvu samo čakaš, če bo ali ne bo (dala).Logično, da ženska, ki to začuti, se zapre, odmakne, posledično dobiš občutek, da ne bo nič.
4. Se strinjam. Vendar pa, to kaj dobiš, je odvisno tudi od tega, kar daš.[/quote]

Joj Marko, ti res ne znaš direktne moške govorice brati. Ker dejansko se strinjam s tabo. Ampak temu se reče hinavščina. Nisem neumen da bi ženski takoj pokazal da bi Hotel seks od nje. Takoj odpadem, ampak če po treh zmenkih ni nekega napredka, če sva po treh zmenkih zgolj na spoznavanju potem nima smisla. Meni je pravilo treh zmenkov zelo dobro ratvalo, Sem slej kot prej dobil kar Sem Hotel. Še vseeno pa se mi zdi skrajno trapasto da ženska srednjih let misli, da moški od nje ne Bodo pričakovali seksa v prvi vrsti.

Butasto je predvsem to, da moški zrelih let, misli da bo ženska zrelih let padla. Tiste izike že, samo te bi padle vsakemu. Žalostno je predvsem dejstvo, da to počnejo, ker mislijo, da jih bo moški zato ljubil. A on jih ponuca samo za svojo potešitev. Se ti zdi fajno eno tako guncat, ko so jo vsi naokoli že sprobali? Ne vem no… meni je misel, da bi bila z enim takim, ki vsako pojaha.. zelo odbijajoča.

Ne rabi bit glih taka. Dovolj je da ne misli, da je edina na svetu ki seksa. Sicer grdo povedano ampak popolnoma realno. Ker večina ste pač brez občutka. Ko smo bili mladi smo se metali na trepalnice za ženskami, sedaj to več nima smisla. Tista ki jih je dovolj dala čez zna, isto kot pri moškemu

Ja, narobe si me razumela.
Ni manipulacija, četudi ima on/ona skrita hrepenenja, “da bo kaj”. Prej ali sej je pa itak treba karte dati na mizo in povedati kaj si on želi, pričakuje, hoče in obratno. S tem zmenkovanja izgubijo nek čar, ker realno se gre za “koalicijska pogajanja”, če tako rečem. Tiste nagajive sproščenosti ni več – nastopi čas, ko bo jasno ali bo prišlo do tržnega ravnovesja ali ne.
Problem je tudi pri telesni govorici kakšna se daje, ker ti lahko, da nočeš, vendar daješ podzavestne signale “da bi”. Druga stran si jih pravilno interpretira, ko pa neverbalno postane ustno, takrat pa je šok.

Zanimiva teorija o tistih (moških), ki hodijo na zmenke oz. iščejo ženske samo za seks.

[/quote]

Ne rabi bit glih taka. Dovolj je da ne misli, da je edina na svetu ki seksa. Sicer grdo povedano ampak popolnoma realno. Ker večina ste pač brez občutka. Ko smo bili mladi smo se metali na trepalnice za ženskami, sedaj to več nima smisla. Tista ki jih je dovolj dala čez zna, isto kot pri moškemu[/quote]

Wrong, eni so naravni talent. Ne bi vedu,a?

Čemu se reče hinavščina? Glej, če igraš umazano igro, da ji ne poveš, kaj bi rad od nje, ampak to skrivaš, potem boš posledično moral sprejet, da tudi one manipulirajo tabo. Ljudje pač tako delujemo. Če začutimo, da je nekdo do nas preračunljiv ali želi manipulirat z nami, počnemo sami z njim enako.
Da pa takoj odpadeš, je pa tudi prav, saj si se malo višje razburjal, da izgubljaš svoj čas. Torej? Ko boš pa naletel na tako, ki išče podobno kot ti, pa ne bo težav, se bosta lepo ujela. Kaj češ lepšega. Saj nobena ženska ne misli, da moški ne pričakuje seksa (čeprav se to sliši tako obvezujoče, malo čudno, če mene vprašaš), gre se bolj, kdaj se ti bo predala. In vsaka enkrat se. Ne bodo se pa vse podrejale tvojemu načinu. Namreč daješ vtis, da bi se morale, sicer bodo stradale.
Ok, če ti je ratovalo pravilo, super. Potem itak ni težave. Vedi pa, da ne delujejo vsi tako in jim prav tako ratuje. Jaz nikoli nisem štel zmenkov, nimam pojma na katerem sem s katero seksal. Vedno sem bil le pozoren na to, kako se počutim ob njej in ona ob meni, ter seveda koliko me privlači fizično, ter jaz njo. Vse ostalo je prišlo, ko sem srečal ta pravo in NE, ko je napočil 3. zmenek. 🙂 Samo golega seksa pa tako nikoli nisem iskal.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne rabi bit glih taka. Dovolj je da ne misli, da je edina na svetu ki seksa. Sicer grdo povedano ampak popolnoma realno. Ker večina ste pač brez občutka. Ko smo bili mladi smo se metali na trepalnice za ženskami, sedaj to več nima smisla. Tista ki jih je dovolj dala čez zna, isto kot pri moškemu[/quote]

No, tole zadnje je pa zelo na počez in pavšalno povedano, in je daleč od tega, da bi bilo kar neko pravilo. Ali vsaj pravilo, ki bi večinoma držalo.
Plus tega, dva posameznika sta lahko čisto spretna in odprta v seksu, samo skupaj je vseeno lahko polom. In obratno, dva neuka štora se lahko čisto lepo ujameta in sta drug drugemu v veliko veselje.
Ampak to je že ono, česar ti ne priznavaš. Da je treba človeka malo poznat, se pogovarjat tudi kake bolj resne zadeve, počakat, da se čustva prebudijo in tako naprej.

No, tole zadnje je pa zelo na počez in pavšalno povedano, in je daleč od tega, da bi bilo kar neko pravilo. Ali vsaj pravilo, ki bi večinoma držalo.
Plus tega, dva posameznika sta lahko čisto spretna in odprta v seksu, samo skupaj je vseeno lahko polom. In obratno, dva neuka štora se lahko čisto lepo ujameta in sta drug drugemu v veliko veselje.
Ampak to je že ono, česar ti ne priznavaš. Da je treba človeka malo poznat, se pogovarjat tudi kake bolj resne zadeve, počakat, da se čustva prebudijo in tako naprej.[/quote]
Ja, tako.. med tema dvema so energije take, da se noro dobro ujameta v postelji. Verjetno se pa ujemata tudi na drugih področjih in čisto možno, da nista imela probleme z čakanjem na pravi trenutek..ki je bil primeren za oba. Takega noro dobrega sexa z nekom, ki ga ne poznaš, enostavno ne moreš imeti. Sex ni le fizična sprostitev, to je le pika na i, ko se dva, ki se ljubita, cenita in spoštujeta, še fizično prepustita drug drugemu. Užitek..

Ampak to je že ono, česar ti ne priznavaš. Da je treba človeka malo poznat, se pogovarjat tudi kake bolj resne zadeve, počakat, da se čustva prebudijo in tako naprej.[/quote]

Po treh zmenkih bi to morala prepoznati. Če ne prepoznaš je nekaj hudo narobe. V zrelih letih smo pa že toliko izkušeni da vemo s kom se bomo ujeli, kdo nam laže itd. Vse ostalo je pač nabijanje v tri krasne. Moški ki je toliko neumen da čaka žensko za seks več kot 2 meseca je en navaden luzer ki je v življenju izjemno neuspešen. Ker živi v odtenkih sivini, v realnosti pa je tako da nekaj je ali ni. Drugače pa se moškega in žensko najbolj spozna ob seksu. Absolutno podpiram spoznavanje vendar ne v nedogled kot to delate nekatere.

Ja, tako.. med tema dvema so energije take, da se noro dobro ujameta v postelji. Verjetno se pa ujemata tudi na drugih področjih in čisto možno, da nista imela probleme z čakanjem na pravi trenutek..ki je bil primeren za oba. Takega noro dobrega sexa z nekom, ki ga ne poznaš, enostavno ne moreš imeti. Sex ni le fizična sprostitev, to je le pika na i, ko se dva, ki se ljubita, cenita in spoštujeta, še fizično prepustita drug drugemu. Užitek..[/quote]

Najboljši seks je ko se dva fizično privlačita. KAkšna ljubezen pa spoštovanje. Ker tako razmišljaš ne boš nikoli doživela norega seksa.

Da se še jaz vključim v debato. Po prebranem sem dobila občutek, kot da ženske v tej temi predstavljajo vse ženske. Pa jih ne!

Meni ni blizu ta logika kdaj mu bom dala oz. pa da ga spoznam prej. Nekako je logično, če mi je tip všeč, ne bom čakala. Nikoli. Pa četudi bi me imel samo za seks. Ja in? Kolikor vem, ženske tudi uživamo v seksu?!

Sploh ne razumem tega, da si dajete časovni okvir, kdaj mu boste dale. Jaz si predstavljam, da ženske, ki razmišljajo, kdaj bojo tipu dale, same ne uživajo v seksu in niso ravno kej preveč seksualne. In hvala bogu, da če nimaš velikega libida, da to partner izve prej, ne pa potem.

Sama si resnično ne predstavljam, če me tip privlači, da bi se držala nazaj, samo zato, ker ne vem a me hoče za kej več ali ne. Sploh pa to nikoli ni garancija, da vas bo tip hotu, če vas bo čakal dva meseca, ker kot so rekli, lahko druge zraven poservisira. V življenju ni garancije, uživaš čim več in čim boljš. Na neke garancije in čakanja it je pa res nesmiselno.

Sploh pa, v prvi vrsti smo ljudje narjeni za seks, za razmnoževanje in telo nam tko deluje. Šele potem smo sposobni spoznat človeka. Vsaj tako je moje mnenje.

Da je pa seks boljši kasnej al pa prej, nima pa nobeden d vas po mojem mnenju prav. Samo različen je! In super je, če spoznaš obe plati. Sede ko te nekdo neizmerno privlači, ko ti lahko pride, že sam k pomislš, da zdj se te bo pa dotaknu in kaj šele pol k dejansko se zgodi in seveda super je, ko nekoga ljubiš. Tudi takrat je seks odličen, ni pa take močne napetosti in sle. Enostavno ne more bit, ker telo te samo določen čas zadeva, potem se pa navadi. In postane navada. Ampak tudi navada je lahko odlična, če sta dve osebi skupaj, ki sta na isti valovni dolžini.

Ja bravo, končno ena normalna

Zdej si v tej fazi,v naslednji te bo zadevalo,ko te bo en počasi palil.Navada je zmeri dolgčas,tud v seksu,a še nisi do nje prišla.

Kje tuki katera piše, da ne uživa v seksu????!

Normalnost=kar poznaš in kar ti paše

Ja, se strinjam, da smo seksualna bitja in da imamo nagon za razmnoževanje.
Ženske imamo pa še nekaj drugega (kot ostale živalske samice) in sicer instinkt,
da med potencialnimi seksualnimi partnerji izberemo najboljšega možnega, oziroma
drugače povedano – partnerja, za katerega je najbolj verjetno, da nam bo pomagal pri
zarodu.
Mogoče je to malo zabrisamo skozi civilizacijo, je pa gotovo eden izmed razlogov, da
se vsaj nekatere ženske rade prepričamo o moškem, preden spimo z njim.
Ker jih je pač veliko takih kot Puma – ki lažejo in se pretvarjajo, da “dobijo svoje” in imajo
potem še ksiht, da ženske obtožujejo manipuliranja….luzerjev skratka.

Sploh se pa tudi tip lahko nazaj drži.

Glede na to, da se pri naravnem opravilu, kot je seks, lahko tudi precej usodno okužimo, da o vsaj minimalni možnosti zanositve, ki obstaja, tudi če si sterilizirana, niti ne govorim, je fajn človeka spoznat vsaj toliko, da ga vprašaš, kdaj se je šel nazadnje testirat za SPB (zeh, vem, ubija vso strast in romantiko, tercijalka, zaprašenka in kar je še tega, lahko si kar prihraniš) in kako kaj stoji glede morebitne nosečnosti.
Spontanost in nebrzdana strast se že fajn sliši, dokler je vse v redu. Imam čisto preveč prijateljic, ki so obsojene na redne polletne kontrole po ginekoloških operacijah zaradi okužb … S tem, da sta dve okužila kurbirska stalna partnerja, ki nista bila niti toliko, da bi šla tu pa tam na test. Upam, da nisi naletela na koga od njiju.

Ja, se strinjam, da smo seksualna bitja in da imamo nagon za razmnoževanje.
Ženske imamo pa še nekaj drugega (kot ostale živalske samice) in sicer instinkt,
da med potencialnimi seksualnimi partnerji izberemo najboljšega možnega, oziroma
drugače povedano – partnerja, za katerega je najbolj verjetno, da nam bo pomagal pri
zarodu.
Mogoče je to malo zabrisamo skozi civilizacijo, je pa gotovo eden izmed razlogov, da
se vsaj nekatere ženske rade prepričamo o moškem, preden spimo z njim.
Ker jih je pač veliko takih kot Puma – ki lažejo in se pretvarjajo, da “dobijo svoje” in imajo
potem še ksiht, da ženske obtožujejo manipuliranja….luzerjev skratka.[/quote]

To sploh ni res. Ženske nagonsko izberete tistega z najboljšimi geni. Da vam bo pomagal pri zarodu niti ne pomislite, to je bilo dokazano velikokrat. Mogoče imate srečo da vam pomaga, po navadi pa ne. Lep primer je živalski svet. Moški oplodi in gre na prej. Ljudje smo hvala bogu z razvojem civilizacije to prerasli. Ampak če imaš na tehtnici fizično privlačnega, uspešnega moškega ki ne bo skrbel za otroke in fizično privlačnega povprečnega moškega boste ženske v 90% izbrale prvega.

New Report

Close