Najdi forum

Tole se bere kot stava v stilu Top Gun: “Your ego is writing cheques, your body can’t cash !” 😀

Ste lahko tudi uspešnejše, če iz njegove strani ni zanimanja ?

Sedaj pa lepo prosim že poalinejsko opredelitev Vaših tehnik (da bo kritika uravnotežena). 😀

Popolnoma vama verjamem. Ponavadi so to tiste, ki jim ni kaj dosti do seksa ali do seksa z dotičnim tipom, ker so pretežno gledale na druge njegove kvalitete. Ampak bolj nobel se seveda sliši rečt “če me ima rad, bo že počakal tri mesece” kot recimo “ni niti približek mojega bivšega, ob katerem se je že od same bližine cedilo, ni bil pa material za poročit”. 🙂

No, ampak sem mislil na absolutno obratno: če ga ima rada oz. če ji je res seksi, bo z njim skočila med rjuhe že vsaj na drugem ali tretjem zmenku :-)[/quote]

Točno sem vedela, da boš prevedel na tako situacijo. Si zelo prozoren.
Pa kaj tebe tako skrbi za spolno življenje drugih tipov?
In s kakšnimi ženskami si bil in si, da se ti zdimo večinoma same frigidnice in zategnjenke? Pa saj ni težko ugotoviti, ali je partner seksualno kompatibilen ali ne … Mi je žal zate, če si (bil) pri tem tako zelo neuspešen. Si se prehitro, premlad vezal?[/quote]

ja oprosti no. Sem mislil, da se le pogovarjamo. Ni bil moj namen drezati v boleče mesto :-))

Rad imeti nekoga po dveh treh zmenkih pa res ni možno. Če ji je sexi, ga bo z veseljem spoznavala naprej, da ugotovi, kdo je kot človek.. in ja, lahko je počakati.
Hja, če si nekateri moški dajo mejo, da če ženska ne pade po 3. zmenku in jo potem “pustijo”.. zakaj si pa ne bi ženska dala mejo recimo te tri mesece, ali pač kolikor že čuti, da potrebuje čas, da ga spozna kot človeka. Se vsaj znebiš tistih z teorijo tretjega zmenka..[/quote]

no, vidiš. Vsak si lahko po svoje predstavlja in postavlja mejo. Zato se mi pa to zdi brez veze. Nekaj narediš, ko čutiš željo. Razen če na seks ne gledaš kot na nek velik vložek v prihodnost. Ampak to pa je potem zelo blizu preračunljivosti.

Tole se bere kot stava v stilu Top Gun: “Your ego is writing cheques, your body can’t cash !” 😀

Ste lahko tudi uspešnejše, če iz njegove strani ni zanimanja ?[/quote]

Joj, daj malo bolje beri- tukaj je skoz govora o obojestranskem zanimanju, ampak za primere, ko bi na eni ali drugi strani kar nekaj čakali, ne vem na kaj. Morda na starost in da organi spodaj ovenijo/ se posušijo, hehe:)

Midva sva kar dolgo čakala, in sicer je bila to predvsem njegova želja (ja, priznam, da bi jaz že prej, klinc). Ko sva se spoznala, je mojega partnerja zadelo kot še nikoli v življenju … in se je po eni strani hotel prepričati, da so ta čustva res prava, pa da bi me nekoliko bolje spoznal, preden bi se šla tudi seks – med drugim tudi zato, ker je glede tega precej nestandarden in se je hotel počutiti dovolj varnega in sprejetega, da bi izrazil svoje želje in potrebe.
Po mojem je kar prav naredil, ker sem tako vedela, kaj pričakovati od njega, on pa, da bo tudi v spolnosti lahko to, kar pač je.

Saj prej ni nikoli toliko kompliciral, tudi kaka avantura za eno noč je za njim, vendar ga to v končni fazi ni zadovoljilo in potešilo. Ne vem, če bi najprej seksala, ne da bi malo bolje poznala preference drug drugega, bi se mogoče čutila malo opeharjeno, pa tudi ne vem, če bi to tako hrabro sprejela kot potem, ko sem se že navlekla nanj, malo bolje spoznala tudi njegove druge plati … Post festum je težko reči.

Meni se ne zdi nič narobe, če se s seksom malo počaka. Saj je kljunčkanje in držanje za roko, pa tisto sladko pričakovanje tudi prijetno.

LOL, a odbija jo? A tako zelo jo odbija, da rine vanjo, jo vabi domov in nagovarja?
Moški imate 100 bolj ali manj prefinjenih načinov, kako priti do seksa, za katerega se
vam itak zdi, da imate absolutno pravico do njega, večinoma pa itak izpadete smešni
in patetični:
– klasično dvorjenje z rožami, darilci, večerjami, pihanjem na dušo
– igra vroče/hladno, kjer upate, da boste vzbudili zanimanje
– vztrajno nagovarjanje (kot tisti cucki pred vrati goneče se psice, ki jih odženeš, pa
so naslednji trenutek že nazaj)
– vzbujanje ljubosumja in naštevanje zmag, da si dvignete vrednost
– poroka :-))) (za najbolj obupane)
– dajanje v nič in poniževanje ženske (z že itak slabo samopodobo) da bi revca mislila,
da boljšega od vas itak ne bo dobila
– delanje uslug, vsiljevanje pomoči, hočete se narediti nepogrešljive
– včasih je najbolj enostavno kakšno neizkušeno kar nalit z alkoholom
– eni bolj pošteni pač lepo plačajo in je

in tako naprej.
Vedno je seks vaša “ustavna pravica”, če se ženska s tem ne strinja, je pa “manipulatorka”
itak.

–[/quote]

Problem je ker je ona za pa noče samo zato ker hoče manipulirat. Če ona ne bi hotel seksat sploh potem ne bi tega zapisal

LOL, a odbija jo? A tako zelo jo odbija, da rine vanjo, jo vabi domov in nagovarja?
Moški imate 100 bolj ali manj prefinjenih načinov, kako priti do seksa, za katerega se
vam itak zdi, da imate absolutno pravico do njega, večinoma pa itak izpadete smešni
in patetični:
– klasično dvorjenje z rožami, darilci, večerjami, pihanjem na dušo
– igra vroče/hladno, kjer upate, da boste vzbudili zanimanje
– vztrajno nagovarjanje (kot tisti cucki pred vrati goneče se psice, ki jih odženeš, pa
so naslednji trenutek že nazaj)
– vzbujanje ljubosumja in naštevanje zmag, da si dvignete vrednost
– poroka :-))) (za najbolj obupane)
– dajanje v nič in poniževanje ženske (z že itak slabo samopodobo) da bi revca mislila,
da boljšega od vas itak ne bo dobila
– delanje uslug, vsiljevanje pomoči, hočete se narediti nepogrešljive
– včasih je najbolj enostavno kakšno neizkušeno kar nalit z alkoholom
– eni bolj pošteni pač lepo plačajo in je

in tako naprej.
Vedno je seks vaša “ustavna pravica”, če se ženska s tem ne strinja, je pa “manipulatorka”
itak.

–[/quote]

Problem je ker je ona za pa noče samo zato ker hoče manipulirat. Če ona ne bi hotel seksat sploh potem ne bi tega zapisal[/quote]

Ona hoče seksat POTEM, ko bi ga bolje spoznala. Kaj je narobe s tem? Je to manipulacija
ali pravica nekoga, da ve s kakšno osebo se dol daje? Al je treba kar z vsakim na slepo skočiti
med rjuhe, da ne boš obtožen manipulacije?
Smešno.

To res ni manipulacija, če mu pove, da bi rada pozneje. Manipulacija bi bila, če tudi pozneje ne bi želela.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tudi ne nujno… Ok tako bom rekel, bi bila manipulacija, vendar ne namerna (torej bolj zavajanje kot manipulacija). Seveda človeku daješ upanje in tako dejansko zavajaš, vendar odvisno ali se gre za zbiranje dovolj informacij preden se prepričaš, da se spustiš v nekaj. Sploh če nisi prepričan. Po eni strani jo (avtorico) razumem, ker danes je razrast teh SPB precejšen, nekdo, ki je bil tudi več v postelji kot pa v vertikalnem položaju, pa tudi ni ravno nek “catch of the day”.
Vsak ima svoja merila. Je pa tako, da sam preglasim svoj nagon kadarkoli, če mi nekaj ne odgovarja, pa naj izgleda še tako dobro. Žal pa itak velika večina ljudi deluje samo še po nagonu, brez nekega vpogleda v šrišo sliko.

Nekje sem prebrala komentar da mi tip ni všeč, to tud približno ne drži, ker mi je zelo všeč. Se mi zdi pa neumno, da človeka vidim 2x in sem že v pojstli z njim, ne vem, meni se to ne zdi ok. Enostavno ga želim prej spoznat, tako, da tukaj tudi približno ne vidim nobene manipulacije. Pa tudi če po enem mesecu ne spiva skupaj ampak greva vsak svojo pot, to še vedno ni manipulacija. Pač sem v tem času ugotovila, da karakterno nisva za skupaj, s tega razloga sem pa tudi čakala 1 mesec, če bi mi bilo za njegovo osebnost vseeno bi bila že prvo noč z njim…:-)
Tako, da še enkrat, to da se s seksom počaka, z razlogom, da se dva bolje spoznata še zdaleč ni ne manipulacija, niti preračunljivost.

Tudi ne nujno… Ok tako bom rekel, bi bila manipulacija, vendar ne namerna (torej bolj zavajanje kot manipulacija). Seveda človeku daješ upanje in tako dejansko zavajaš, vendar odvisno ali se gre za zbiranje dovolj informacij preden se prepričaš, da se spustiš v nekaj. Sploh če nisi prepričan. Po eni strani jo (avtorico) razumem, ker danes je razrast teh SPB precejšen, nekdo, ki je bil tudi več v postelji kot pa v vertikalnem položaju, pa tudi ni ravno nek “catch of the day”.
Vsak ima svoja merila. Je pa tako, da sam preglasim svoj nagon kadarkoli, če mi nekaj ne odgovarja, pa naj izgleda še tako dobro. Žal pa itak velika večina ljudi deluje samo še po nagonu, brez nekega vpogleda v šrišo sliko.[/quote]

Te prav razumem? Če greš z nekom na prvi zmenek in se ne konča že takoj v postelji, je vse, kar sledi v nadaljevanju, manipulacija in zavajanje, če do seksa ne pride niti pozneje? Sploh ne dopuščaš možnosti, da recimo dva po tretjem zmenku ugotovita, da to res ni to – ko niti še nista par – in gresta vsak svojo pot. Torej je vsaj eden od njiju bil zmanipuliran, če na drugem zmenku ni prišlo do seksa in sta šele na tretjem sklenila, da se ne bosta več sestajala?
Ma prav svašta no.

Pa kakšna manipulacija vendar naj bi bila v tem, da ženska želi moškega prej spoznati? Itak se vsak na začetku dela finega, je treba malo počakat, da pokaže pravi obraz. Postavljaš takšna in drugačna vprašanja in opazuješ dejanja z njegove strani. Četudi se dobivata dva meseca in ona pride do zaključka, da tip ni to, kar je govoril, da je- ni tu nobene manipulacije, če se neha z njim dobivat, sexat mu pa ni dala. Itak če mu takoj reče, da bi ga rada spoznavala, ne ve pa kam to še pelje… ni tu nič manipulativnega. On se pa zase odloči ali to spoznavanje sprejme ali pa išče naprej.

Bi prej rekla, da je manipulator tip, ki reče: ” Če mi danes ne daš( je recimo 3. zmenek), grem k drugi!”
Ja, pojdi! Hahaha.. za sekirat se ni zaradi takega modelčka.

Pa niste edine na tem svetu, da bi vas čakal. En mesec še počakaš brez seksa, potem pa greš svojo pot, pa če je ženska še tako huda. Samo luzerji čakajo dlje. Preprosto ni nobena vredna tega, ker dlje kot čakaš večja možnost da si na suhem. Saj moški to vemo zato pa na čakamo.

Dobro če to reče je itak bedak. Ampak po navadi tega ne rečemo. Preprosto prekineš stik in to je to.

Dobro če to reče je itak bedak. Ampak po navadi tega ne rečemo. Preprosto prekineš stik in to je to.[/quote]
Ma dobro, tu sem jaz nazorno napisala v stavku. Jah.. vidiš, tip bo raje prekinil stike brez kakšne razlage zakaj ( ne bo rekel, mi nisi dala..). Ženska bo pa rekla, da se pač z njim ne vidi. Torej bi spet lahko rekli, da je on manipuliral. Kaj pa je tako težko reči, da se ne boš več z njo dobival, ker imata drugačn pogled na te stvari? Aja.. laže je po francosko mrknit. No, ampak tudi za takimi se ne splača sekirat.

V bistvu bi bilo še boljše, če bi taki, kot si ti, bili pripravljeni “čakati” samo dva tedna. Da ženska ne izgubi po nepotrebnem dodatnih dveh tednov …

Dobro če to reče je itak bedak. Ampak po navadi tega ne rečemo. Preprosto prekineš stik in to je to.[/quote]
Ma dobro, tu sem jaz nazorno napisala v stavku. Jah.. vidiš, tip bo raje prekinil stike brez kakšne razlage zakaj ( ne bo rekel, mi nisi dala..). Ženska bo pa rekla, da se pač z njim ne vidi. Torej bi spet lahko rekli, da je on manipuliral. Kaj pa je tako težko reči, da se ne boš več z njo dobival, ker imata drugačn pogled na te stvari? Aja.. laže je po francosko mrknit. No, ampak tudi za takimi se ne splača sekirat.[/quote]

Več mesecev se trudiš okoli ženske pa ne dobiš nič. Na koncu pa le ta pričakuje korekten odnos? pa saj nisi resna. Tak odnos si moraš zaslužiti, ne pride samo zato ker si ženska. Domišljavost pa taka res.

V bistvu bi bilo še boljše, če bi taki, kot si ti, bili pripravljeni “čakati” samo dva tedna. Da ženska ne izgubi po nepotrebnem dodatnih dveh tednov …[/quote]

Zato ste pa same ko seks uporabljate za manipulacijo moških. Moški ki se trudi okoli ženske in ne dobi nič se počuti osramočen, če misliš da si zato ker dlje čakaš kaj več vredna se zelooo motiš. Manipulator te čaka lahko pol leta vmes pa še 3 poštima. Ti si zadovoljna ker si v svojih očeh več vredna, on pa tut ker je dobil kar je hotel.

Evo priporočam ti da čakaš do poroke. Itak si edina na tem svetu ki ima nekaj med nogama očitno. samo neumni moški te bodo čakali več kot en mesec. Samo neumni, ker ostali se pač ne bomo pustili manipulirat s takimi stvarmi. Sem se nasmejal ob branju teh zapisov žensk ki mislijo da so ultra pomembne. Moj rekord je 31 dni ko sem čakal eno, potem se mi je začelo blest. In ko jo odpikam ona čisto šokirana zakaj ker je imela občutek da mi je všeč. Pa sem ji lepo razložil, da nisem copata, ki bi en mesec prosjačil za seks in na koncu dobil nič. Seveda mi je razložila da se ona spoštuje in bla bla bla. Sem ji tudi lepo povedal da nimam nič proti če se spoštuje, ampak da nisem neumen da bom tako dolgo čakal. Se je hotla drug dan poseksat pa sem zaključil že prej. Preprosto nobena ni vredna da jo čakaš tako dolgo, verjemite mi moški tudi one vas ne bodo čakale. Niti dneva, hitro pride drugi na vrsto. ČE ste copate ali cerkvenjaki potem pa lahko tako razmišljate, drugače pa nima smisla.

Ma dobro, tu sem jaz nazorno napisala v stavku. Jah.. vidiš, tip bo raje prekinil stike brez kakšne razlage zakaj ( ne bo rekel, mi nisi dala..). Ženska bo pa rekla, da se pač z njim ne vidi. Torej bi spet lahko rekli, da je on manipuliral. Kaj pa je tako težko reči, da se ne boš več z njo dobival, ker imata drugačn pogled na te stvari? Aja.. laže je po francosko mrknit. No, ampak tudi za takimi se ne splača sekirat.[/quote]

Več mesecev se trudiš okoli ženske pa ne dobiš nič. Na koncu pa le ta pričakuje korekten odnos? pa saj nisi resna. Tak odnos si moraš zaslužiti, ne pride samo zato ker si ženska. Domišljavost pa taka res.[/quote]
Kako več mesecev, če praviš, da po treh zmenkih brez besed gre? Kaj zdaj omenjaš po več mesecih? To sem že napisala, da poštena ženska že na začetku reče, da bi ga rada spoznavala, ne ve pa kam zadeve peljejo. On to sprejme ali pač ne. In če se dva spoznavata, to še ne pomeni, da bosta tudi sexala. Mogoče pa ugotovita, da pa nista za skupaj. Ali pač bi po tvoje morala še prvega in hkrati poslovilnega udariti, ker sta se nekaj časa dobivala? Precej domišljavo. Če si moški še ne pomeni, da si zaslužiš nek fizičen odnos z žensko. Si ga je treba zaslužiti.
Domišljav je pa fičfirič, ki po treh zmenkih mrkne ker ne dobi sexa.

New Report

Close