Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Vaše mnenje ponavljajoče boleče grlo

Vaše mnenje ponavljajoče boleče grlo

Pozdravljeni. Hči 14l ima pogosto bolečine v grlu in smrka (če nima vročine ter drugih simptomov, ne gre k dr). Je pa boleče grlo prisotno večkrat na teden. Vmes je vredu in se ponovi. Nazadnje je bila pri pediatriji in jo je napotila k pulmologu za alergološka testiranja(čakamo datum, o čakalnih nebom pisala:(.  Glede grla je rekla, da ne vidi nič (bris za angino je bil negativen). Ni pa je poslala naprej npr na orl(pri cca 4 ali 5 letih je imela odstranjeno žrelnico zaradi smrčanja in odprtih ust pri spanju, uspešno ravnoni bilo, saj še vedno na vsake toliko glasno zasmrči in spi dalje z odprtimi usti. Sem laik, pa dvomim, da je bi za grlo bila kriva alergija, v kolikor je res. Kaj menite vi? Hvala, lp

Lahko so krive tudi inhalatorne alergije, lahko pa tudi refluks iz želodca, ki pogosto povzroča kronične vnetne spremembe v grlu in žrelu.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close