Najdi forum

Lepo pozdravljeni!

Pišem Vam, ker me zanima Vaše mnenje:

Pred časom sem spoznal (skoraj popolno deklico) vendar se je to najino razmerje prekinilo-končalo.

Skupaj sva bil slabe tri tedne imela sva se enkratno (po dolgem času sem se imel lepo). Spraševal sem se, če je to sploh možno.
Imela sva zelo veliko skupnega. Bila sva si usojena (tako sem mislil). Hodila sva v kino, na večerje, na izlete (vedno sva se imela nepozabno). Jaz sem bil zelo pozoren do nje ona pa do mene. To najino razmerje se je postajalo resno.
Deklica mi je zaupala veliko osebnih stvari tako, da lahko rečem, da sem jo poznal do neke meje…

In prišel je dan razočaranja. Tisti dan sva se zadnjič slišala. Minilo je deset dni. Poslala mi je sms , da ima ima veliko problemov…
Deklica je padla v nekakšno depresijo. Sama žal ne ve kaj se dogaja. Ne ve kaj bi naredila v svojem življenju (popolna blokada) To sem zvedel tudi od najine skupne prijateljice, ki je bila pri njej na obisku (tudi njej se ni nič oglasila) Rekla je,da sem jaz prvi fant, ki se je imela tako lepo, da sem oh in ah…

Jaz sem ji napisal preko sms, da ji bom vedno stal ob strani…

Žal ne vem oz. si ne znam razložiti kako je to, če padeš v težko depresijo odpišeš vse prijatelje, nekoga, ki ga imaš rad…

No, ja pustimo času čas.

Prosim Vas za vaše mnenje

Lep pozdrav

Spoštovani Matej,
depresija tako razdiralno poseže b občutek lastne vrednosti, da si marsikdo ne upa ničesar več želeti češ da si ne zasluži. Sledi umik v osamo in tuhtanje.Stanje je treba čimprej začeti zdraviti, uspeh se pokaže že po nekaj tednih.Depresivna stanja so v sedanjih časih relativno pogosta, razlogi pa ne povsem pojasnjeni, vemo le za biokemični mehanizem.Z dekletom se čimprej oglasita pri psihiatru.

Pozdravljjen Matej!

Tudi sam bi ti priporočil isto kot zdravnik, ker vem iz lastnih izkušenj. Čimprej k zdravniku dokler je se custvena (vsaj tako mislim). Sicer pa mogoče te poznam. A si študent ekonomije mogoče???

Pozdravljen g.j!

Res je sem študent ekonomije. Žal te jaz ne poznam.

New Report

Close