Vaša mnenja
dober večer,
Petra je super terapevtka in odličen diagnostik!
Mi smo se spoznali konec leta 2003, Ema je bila takrat stara 3 leta in na testiranju smo ugotovili ogromno obremenitev organizma in nešteto alergij…. skoraj celo leto smo se videvali na terapijah in veliko alergenov smo pozdravili, kožo normalizirali….
Petri smo zelo hvaležni za pomoč, čeprav nam ni uspelo pozdraviti vseh alergenov, so bile terapije v veliko pomoč naši Emi. S Petro se še velikokrat slišiva in večkrat mi zelo koristno svetuje kako naj še pomagamo Emi…
Svetujem Vam, da upoštevate njena navodila, se strogo držite predlagane diete in jo vsakič, ko Vam kaj ne bo jasno, takoj vprašate – ima veliko znanja, ki ga rada deli!
veliko uspehov
lp, Tjaša
Kako je uspešna kot terapevtka, ne vem, ker smo k njej hodili samo na testiranje, nima pa pretirano pozitivnega odnosa do dojenja, kar me je precej začudilo, ker je ravno dojenje pri alergičnih otrocih zelo dobrodejna zadeva. Kar malo je zakomplicirala okrog mojih plomb (ne da bi bila sigurna, če je to tisto, kar škodi) in hotela, da nekaj eksperimentiram s Pregominom, vendar sem rekla, da se z dojenjem ne bom hecala, po pol leta pa se je čudila, kako se je mali stanje popravilo samo s strogo dieto in dojenjem. Sicer pa je prijazna, vse lepo razloži, kar jo vprašaš, precej bolj človeška kot marsikateri zdravnik.