vaš nasvet
Že deveti mesec imam vneto desno stran žrela,omrtvičeno desno stran obraza(od očesa do spodnje čeljusti),rahle bolečine v desnem ušesu,v katerem čutim pritisk in močno toploto.Tudi pri očeh opažam,da slabše vidim in se mi pojavljajo tako imenovane mušice,sploh če gledam belo podlago.
Pogosto me mučijo migrene.
Šla sem slikat zobe in je vse v redu.
Imam pa težave z vratnimi vretenci-artroza sprednjega atlantoaksialnega sklepa-začetna spondiloza na vseh segmentih vratne hrbtenice,začetna hondroza med segmenti C5-C6,deloma C6-C7.Začetna unkartroza med spodnjimi segmenti.
Pred tremi leti sem bila na pregledu za ravnotežje in preiskava na desnem ušesu je bila izrazito pekoča,na levem brez težav.
Osebni zdravnik mi je predpisal že štiri vrste antibiotikov in tablete za alergijo,vse brez uspeha.
Ali so lahko omenjene težave od vratne hrbtenice?
Ali je možno,da se je pri pregledu za ravnotežje kaj zapletlo?
Ali je možno,da je to alergija na tkanine? (pred letom in pol sem zamenjala službo-trgovina-odeje,vzglavniki-puh-perje-bombaž)
Stara sem 45 let.
Zelo bi Vam bila hvaležna za vaše mnenje.
Spoštovana!
Vse te težave so lahko posledica okvare vratne hrbtenice oziroma razdraženosti živcev, ki izhajajo iz hrbtenice. To, da vas je ena stran zabolela, je neprijetno, vendar ni vzrok za opisane težave ali za kakršne koli druge okvare (cevčica v sluhovodu rahlo poškoduje občutljivo kožo ali pa voda razdraži bobnič in to zapeče – boli) Alergija najveretneje ni (po opisu).
LP. drIB.