Najdi forum

Pozdravljeni,

v moj dom sprejmem enega kužka v času vašega počitnikovanja. Vašemu kužku ne bo dolg čas, saj imamo doma 3 pse, ki so zelo prijazni in vajeni ljudi ter štirinožnih prijateljev (vsi so seveda razgliščeni in cepljeni proti steklini). Vašega psička lahko spremljate ves dan, saj vam preko elektronske pošte nekajkrat na dan pošljem sliko vašega psička. Hrano prinesete zraven. Sem dijakinja in skorajšnja študentka, zato imam v času počitnic precej prostega časa. Delo poteka preko vrednotnic. Cena na dan je 10 EUR + cena vrednotnice (9 EUR) – ki je mišljena za vse skupne dni varstva. (Primer: če želite varstvo psa za pet dni je skupna cena 59 EUR.) Od 30. 7. do 7. 8. varstvo psov ni mogoče. Ne sprejemam agresivnih psov. Za več informacij me kontaktirajte na elektronski naslov: [email protected].

Lep dan še naprej. 🙂

Pozdravljeni,

Ce kdo potrebuje aktivne sprehode in varstvo psov me lahko kontaktira na [email protected]
Za vse nasvete glede prehrane psov, treningov, manjsih korekcij pri vedenju vasega psa sem vam na voljo. Prevoz oz transport psa ni problem.
Cena je po dogovoru.

New Report

Close