Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja varstvo med šolskimi počitnicami

varstvo med šolskimi počitnicami

Hči bo drugo leto začela obiskovati devetletko. Oba z možem sva zaposlena, imava po 27 dni letnega dopusta. Kar me zanima je sledeče: kako starši šoloobveznih otrok poskrbite za varstvo v času šolskih počitnic, ki jih je kar za slabe 3 mesece?
Lp, Ali

Če imaš denar ni problem saj je veliko dejavnosti kamor otroka lahko vključiš in ima zraven še celodnevno varstvo. Npr. počitnice pri Primožu in Nini. En dan tenis, drug dan plavanje, rolanje, jahanje, lokostrelstvo, vožnja s kanujem, itd. rdeča nit pa je vsak dan 1 ura angleščine, 1 ura španščine. Lahko ga daš v plavalno šolo npr. Ilirija ali Agencija za šport. Varstvo od 7. ure do 15.30. Vsako leto pa Zveza prijateljev mladine poskrbi za celodnevno varstvo v enem od ljubljanskih vrtcev.
Ko otroka pripelješ plačaš 1.300 sit/dan. Cena vključuje zajtrk in kosilo. Peljejo jih na igrišče ali na bazen. To je kar poceni varianta. Najmanj ponudbe je od sredine julija do sredine avgusta. Imaš tudi šole tenisa s celodnevnim varstvom. Skratka ponudba dandanes je pestra.
Seveda, ni poceni pa vseeno cene kot da otroka pustiš samega doma in naredi kako neumnost. Moji prijateljci je otrok pozabil na štedilniku olje ko je pekel pomfri – star 10 let. Posledica – travmatiziran otrok, in nakup nove kuhinje. ŠE dobro da SAMO kuhinje, saj so se gasilci potrudili in hitro prišli na mesto,

Andreja, hvala za informacije, očitno bom morala malo pobrskati po net-u.
Lep dan, Ali

Andreja,
Ali imaš mogoče izkušnje s počitnicami pri Nini in primožu. Jaz nameravam letos dati hčerko tja, pa me zanimajo izkušnje ostalih!
LP

Moj sin je bil letos pri Primožu in Nini in moram povedati, da je bil zelo zadovoljen.
Jaz sem spoznala Primoža, ki je naredil name zelo prijeten vtis. Varstvo se začne ob 7.15, ob 8.00 uri pa začnejo s programom. Vsak dan imajo uro angleščine in uro španščine, nato pa vsak dan druge športne dejavnosti: plavanje, jahanje, lokostrelstvo, vožnja s kanuji, vožnja z barko, rolanje, mini golf……….
Cena je 19.980,00 SIT, brez hrane. Varstvo do 15.30 ure.
Skratka moj sin je užival.

New Report

Close