Najdi forum

Iscem nekoga, ki bi vsak dan na nasem domu čuval naša dvojčka – stara sta 1 leto.

Doma smo v Ljubljani, okrog hiše je vrt, velik balkon.

Zraven bi malo pospravil.

Če koga zanima, naj se javi

Obvezno na našem domu.

lp

In koliko plačate glede na to, da se opravljata dve službi? Varstvo in pospravljanje. To je namreč čisto ločeno.

Pola, to so nekateri naredili ločeno.

Verjetno bom pa našel nekoga, ki potrebuje redno plačilo za 8 ur rednega dela. Poli bom pa itak dostavil opis del in nalog, da bo vedela, kaj je njeno delo in kasneje ne bo dilem, kajne Pola.

lp

bv

No, potem pa prosim za opis mojih nalog in del, da se pokaže moško razmišljanje…

Žal imam s 3 službami in dvojčkoma preveč dela za tovrstne debate…

lp

bv

Alo!

Jaz se javim, če mi poveste, koliko je plačana ura. Aja še to, lahko se zmenimo od 17h naprej vsak delovni dan, ter cele sobote in nedelje oz. po potebi.

Prosim za informacije.

Karmen

Ne, jaz potrebujem dopoldne – od recimo 8 do 16 ali nekaj takega, včasih malo manj, včasih malo več… včasih tudi vikend, možen je tudi dogovor, da se kak dan (vnaprej najavljen) zmenimo drugače. Predvsem je pomembno, da je zanesljivo

pač stvar debate in obveznosti vsakega.

plačilo je pa po dogovoru in razgovoru… zagotovo pa ne potrebujem koga, ki rabi razvid del in nalog… zato je pa plačilo zanesljivo

lp

bv

Alo!

Moja ponudba še velja. Dopoldne pa ne morem, ker imam redno službo. Za večere med tednom ali vikende pa ni problema.

Je pa verjetno tudi težko najti koga za vse dneve dopoldne. Mogoče kakšna upokojenka…..

Če si zainteresirana, povej.

Drugače pa lep pozdrav!

Karmen

Karmen S, hvala, ampak popoldne ne potrebujem…

lp

bv

dopoldne bi imela čas. sem pa študentka Pef, smer predšolska vzgoja. Zanima me kakšno je plačilo.
tina

Plačilo po razgovoru, vabim te, da mi daš telefonsko številko in te pokličem.

lp

bv

New Report

Close