Lep pozdrav!
Pišem vam,ker sem že rahlo zmeden od vseh teh zavarovalnic in različnih ponudb.
V bistvu mene zanimata dve zavarovanji,po možnosti v kombinaciji.
Zanima me pokojninsko zavarovanje-varčevanje in pa varčevanje za dobo približno 10 let.
Z vsemi agenti in zastopniki ki sem se pogovarjal,vsi so mi trdili da so oni najboljši,zlivali vodo na svoj mlin,in delali nejasne izračune enkrat v eurih,enkrat v SIT,…..
Zanima me vaš (upam da) iskren nasvet kakšno zavarovanje je zame najbolj primerno oz. pri kateri zavarovalnici.
Za odgovor se vam v naprej zahvaljujem!
Zakaj pa mislite,da vam ne bi iskreno odgovoril?
Vedno ima stranka možnost,da zavarovanje sklene ali pa ga zavrne.Seveda pa mora vsak vedeti,kakšno korist bo imel od tega.
Zavarovanj je resnično kar nekaj na našem prostoru.To so dobri produkti,pa vendar se malce razlikujejo med seboj.
Ker pa so zavarovanja zelo delikatna zadeva,veliko ljudi ga sklene samo enkrat v življenju,se splača nekaj časa žrtvovati.Dober svetovalec vam bo predstavil takšno pogodbo,ki vam bo pisana na kožo.To pa še ni vse.Mogoče bo potrebno spremeniti kakšen parameter pogodbe,sprememba dediča,mogoče vložiti odškodninski zahtevek.Vse to in še kaj je naše delo,ki ga vsakodnevno opravljamo.Vse to pa storimo namesto strank,brezplačno.
Ta trenutek vam na vaše vprašanje ne morem odgovoriti,saj nimam ne vaših podatkov, in ne poznam vaših želja.
Če pa mi boste vse to poslali na moj email naslov,vam po pošti ali mailu pošljem optimalno ponudbo.
Lepo vas pozdravljam, Bruno [email protected]