Najdi forum

Varanje- povedati ali ne?

Kakšnih nevzdržnih razmer?

In zgodovina nas uči, da so bili taki, ki so hoteli spreminjati druge, najbolj pokvarjeni. RKC, udbaši v komunizmu…

Neodgovornost je prav tako velik problem.

Kakšna neodgovornost? Bodi konkreten.

Odgovor je preprost…ti bi hotela vedeti?
Če si si odgovorila ja, potem veš kaj moraš narediti.

Jaz BI.

Ne morem biti konkreten, ker je neodgovornost širok pojem.
Gre se za zavedanje soodvisnosti pri ustvarjanju sveta in okoliščin v kakršnih živimo.

http://med.over.net/forum5/read.php?275,9126142

Si res ziher, da ti tudi ne boš nikoli varala? Življenje marsikaj prinese, so ventili tudi taki. Morda pa je ta bogata tako zadovoljna ker ga ima, bilokakšni je, kaj pa veš.
Sicer pa boš itak povedala in upam tudi prevzela svoj delež pri razvoju dogodkov.

Prav presenecate me kako zagreto ste nekateri proti temu, da se pove, ce se ugotovi, da nekdo vara. Se bolj zanimivo je, da imate prav taksni velikokrat nekaj za skrit ali pa, kot je bilo receno, bo nekoc mogoce nekaj za skrivat.

Sicer vas razumem, zvestobe skoraj ni vec in vrednot tudi ne, vsaj teh, ki meni kaj pomenijo.

No, je pa res, da je veliko odvisno od vzgoje in osebne zrelosti in nekateri pac tega se ne razumete in kot pravijo, gliha vkup striha in vam sebi podobne imate okoli sebe 😉

To je res. In žalostno je to, da je ljudi strah vrednot, ker so jim tuje in jim je bližje življenje brez vrednot.

Ko boš malo zrastla, boš razumela. Med drugim to, da ljudje pogosto raje živijo v lažni sreči, kot iskreni nesreči.

New Report

Close