Najdi forum

hay, stara sem 16let, fant pa 19, skupo sva od januarja. njegova bivša je tudi moja sošolka, in negova sestrična tudi. Imam pa tudi ful dobro sošolko. In pred tremi dnevi mi je sošolka povedala nekaj, kar mi ne gre iz glave, rekla je ker sva si dobri mi bo povedala, kaj ji je rekla (sestrična od fanta)
da me je fant baje varal, to vse skupaj pa je vidla njegova bivša. s fantom se nisva vidla že mesec dnim, saj sva mela druge obveznosti. sedaj pa ne vem kaj naj verjamem, možno je da bi me varal, po drugi strani pa je to lahko ena velika laž, saj mislim da še je vedno njegova bivš av njega, in ker naju je hotela že spraviti narazen mislim, da sui je vse skup vse zmisla!!

KAJ NAJ VERJAMEM?????
KAJ NAJ NARDIM!!**

HVALA

Moj nasvet:
Vprašaj svojega fanta. Raci, da si slišala od nekoga, da naj bi bil s svojo bivšo…naj bo iskren!!!

Ja, pogovor se s fantom. Sam tak boš lahk neposredno in natančno zvedla, pri čem si.

Prvič, že to ni v redu, da se nista en mesec vidla zarad obveznosti, to je sranje. Drugic, vprasi ga kaj je. Tvoj problem je v bistvu dokaj preprost. Razen tega, da se nc ne vidta. Ce se ne vidta zarad drugih obveznosti, to je zmer slab znak v zvei. Ker ce se dva hocta vidt, se bosta.

Lp
simon

lahko ga prasas…pa tudi ce te je prevaral, to ne pomeni da te nima vec rad (no lahko tudi to, odvisno kaksen odnos imata in te stvari), in si tega ne vzem tolk k srcu…mislim, logicno da si prizadet, samo ce se imata se naprej rada, pol se ni za sekirat

se popolnoma strinjam s simonom … en mesec se nista videla .. tukaj nekaj ne bo uredu. glede varanja ga pa vprašaj .. glej ga v oči, ko ti bo dal odgovor. to je vse.

Že to da se nista vidla en mesec je čudno. Če sta res par, bi se sigurno vidla, ker če bi se res hotela, bi se. Ne more bit tolko obveznosti…

Na svetu sem že pičlih 15 let in mi je že vse tečno !.! Kam naj se dam ? Kako naj se pogovarjam s punco, ki jo imam rad ?!?!? Kaj naj ji rečem, če bi rad bil z njo…?!?? Kam naj se spet dam ? Ali naj samo diham na svetu ?!?!? Kaj še lahko počnem ?!?!???? Hvala za vse odgovore ! Lep pozdrav !

Pa kaj si tko brez volje? Uživaj življenje, sicer si pa še zlo mlad in boš doživel še veliko lepih stvari.
Zaenkrat dobi kakšen hodi, da ti ne bo tako dolgčas, s puncami pa lahko tudi počakaš. Če pa te zanima jo vprašaj kaj misli o tebi…
Pa srečno!

Kr zapleteno , če se že tak dolg nista vidla.Po moje se ga ne splača kr takoj obtožvat, če nisi prepričana.Vse je mogoče laž.Ko se bosta vidla se obnaši do njega tko ko ponavad, pol ga pa mal sprašuj glede varanja.Sej veš tak mal po ovinkih, saj boš lahk le na ta način kej zvedla. Pa velik sreče.

Verjetno se nista ze na zacetku razmerja zmenila, da je varanje v redu in da bosta to drug pri drugem dopuscala in ker je varanje v nasi druzbi se vedno oznaceno kot nekaj izrazito negativnega, je naredil napako.
Ampak varanje naredi tako bolece in nesprejemljivo ne samo dejstvo samo, da te je prevaral, ampak bolj to, da ti je to zamolcal in skrival pred tabo, ker je temelj dobre zveze se vedno dobra komunikacija in odkritost. Tako da se po svoje strinjam z Al-om, ki ti je napisal, da to, da te je prevaral, ne pomeni da te nima rad, če ti pa tega ni povedal… spet ne pomeni, da te nima rad, ampak tukaj zataji tista odkritost, ki je v nekem odnosu nujno potrebna, da je ta odnos zadovoljv. Se pravi, ce te je prevaral in da bos opazila, da hoe to skrit pred tabo, potem je nekaj narobe. Res pa je, da je ze tako nekaj narobe, ker ce se nista videla 1 MESEC?? Razumela bi, ce zivita na drugem koncu Slovenije, ampak po moje ni tako. Vedi samo to, da ce se dva resnico ljubita, si bosta vzela vsaj nekaj malega casa, da se bosta videla. Ne mi rect, da sta oba zasedena 24 ur na dan…
Ocitno nimata zelje po tem, da bi bila skupaj, tako da po pravici povedano niti ne vem kaj delas v tem odnosu.
Kar se pa tice govoric: Povem ti, da znamo bit zenske kdaj prekleto nesramne, predvsem ko se gre za kaksnega fanta in prej ko verjames govoricam, prej se prepricaj, da so resnicne!!! Ampak ne tako, da ti to potrdi neka njena prijateljica, govorim o pravih dokazih.
O tvojem odnosu s fantom pa moras tako in tako premisliti, ce te je varal ali pa ne.

LP, Petra

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close