varanje
Zahtevna,
zdaj te razumem in hvala za tvoje misli, ker mi odpiraš novo področje. Jaz sem se bolj poglobil od tam naprej, ko veza že obstaja, ti pa si šla še korak naprej (nazaj) pred nastanek veze. Seveda se strinjam, da imata enakovredna partnerja več možnosti za uspešno vezo.
Misli so zdaj enotne 🙂
Uživajte še naprej
Vitomir
Živjo Meta
Praviš, da ti je malo dolgčas od tega silnega ponavljanja. Te popolnoma razumem. Tudi sam sem se že dobil, da se včasih ponavljam. Kaj hočeš, ne gre vedno vse v glavo od ta prve. In vaja dela mojstra, seveda samo v primeru, če mojster vadi.
Imam še sicer nekaj vprašanj, ampak, če misliš, da je bilo v tej temi povedanega dovolj, sem se pripravljen posloviti. Glede na to, da si ena najbolj rednih gostov tu gori in marsikdaj kakšno pametno poveš, bom ravnal tako, kot mi boš svetovala.
Vitomir
Metka, hvala!
Če se boš res odločila posloviti nasvidenje v kakšni drugi temi, če ne pa dobrodošla še naprej v tej.
Torej, varanje je nekaj slabega. Ups, mal se ponavljam, ne bom več sori! Kje smo že ostali, aha, da je to slabo, že vemo vsi. Sem mislu sam mal poudarit. Kako sedaj to slabo stvar spravit na minimum?
Imamo prve, ki to delajo ne glede na okoliščine.
Imamo druge, ki tega ne delajo ne glede na okoliščine.
Imamo tretje, ki se odločajo v danem trenutku po okoliščinah.
Pri prvih in drugih nimamo nobenega vpliva. Pri tretjih, kamor verjetno sodi večina, pa lahko okoliščine postavimo na tak način, da zmanjšamo možnost, da bi nas partner varal na minimum.
Trdim, da je ena od okoliščin prepoved partnerju.
Ali mislite, da prepoved povečuje ali zmanjšuje možnost, da boste prevarani in zakaj?
Meni se zdi, da na to ni možno dati enoličnega odgovora.
Včasih, v kakšni situaciji, kje, kdaj, za koga in komu prepoved lahko pomaga, da ne bo prevaran.
Včasih nima nobenega vpliva.
Včasih pa lahko možnost prevare tudi poveča.
Vseh možnih dejavnikov, ki vplivajo na to, po mojem ni mogoče predvideti, zato tudi ni mogoče točno vedeti, kakšen bo rezultat prepovedi. Začne se vse od tam naprej, kako tako prepoved izraziš, spelješ…