Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Valsoia in Rys proizvodi – kje dobiti

Valsoia in Rys proizvodi – kje dobiti

Pozdravljeni!

Zanima me, če kdo ve kje bi se v bližnji soseščini (Avstrija, Italija) dalo kupiti sladolede (lučke in kornete) firme Valsoia (to so sladoledi iz sojinega in riževega mleka). Pri nas se da kupiti samo sladolede v banjicah ne pa tudi lučk, kornetov in nekih “sendvič” variant. Ali imajo tovrstne proizvode mogoče v Reformhaus v Celovcu.

Hvala za vsakršno informacijo!

Lep pozdrav,
Metka

Kje pri nas se da dobiti sladoled v banjici iz riževega mleka (sojino mi ne odgovarja)?

Lp, leni

v Mercatorju imajo rižev sladoled (500 g – 1500 SIT) v banjici, mi kupujemo gozdne sadeže :))
v Italiji sem že videla sojine sladolede za Avstrijo pa ne vem…

lp, T.

V Reformhausu v Celovcu niso imeli ničesar :o(
(pred 1 tednom) – nismo pa redni kupci tam, tako da ne vem…

upam, da se javi kdo, ki ve več, sezona sladoledov prihaja, banjice pa res niso preveč praktične…

lp,
m.

Zanima me, v katerem Mercatorju si dobila rižev sladoled. Ali je dober? Riževo mleko namreč komaj pogoltnem. Rižev puding (Rys) še nekako gre.

LP,
Maja

Ojla! Na sprehodu po stari Ljubljani (na Trubarjevi) sem na trgovinici z dietno hrano opazila napis, da prodajajo sladoled na osnovi riževega in sojinega mleka. Upam, da boste, kaj našli.

Pozdravljeni!

Hvala za vse informacije!

Ja na Trubarjevi v trgovini Zrno do zrna imajo tudi, ampak samo banjice. Podjetje, ki te izdelke uvaža “obljublja” kornete in lučke za konec maja oz. junija v Leclercu – bomo videli če bo ratalo.

Metka

Jaz kupujem rižev sladoled v HM Jesenice… imajo pa ga tudi v Kranju (Primskovo – supernova ne)

lp, Tjaša

New Report

Close