Najdi forum

Vaje za izgovor glasu R

Pozdravljeni,

naša 5 letnica še ne izgovori glas R. pri logopedu naj bi čakali 6 mesecev, nihče pa ne daje brezplačnega svetovanja, kje lahko SAMI dobimo vaje za izgovorjavo, za bolj gibčen jeziček…
Kje bi lahko izvedela za kakšno knjigo, pesmico, kakšne vaje, kako obračati jeziček…karkoli, da začnemo trenirati, ker na logopeda ne bomo čakali.

Hvala lepa vsem za kakršno koli pomoč

vaje same na listu niso problem .Problem nastane zaradi nepravilnega prijema. v izgovorjavi črk rabiš dobesedno trik ki ti ga pove logoped potem od tam naprej je vse ena vaja .Smo pa tudi mi čakali leto in pol na logopeda.Maltrali pa smo se sami doma kar tudi leto in pol. ko je pokazala trik 4 krat pri logopedu in konec.

Glas R,

Se podpišem pod tole. Ni sicer nobenega trika, a potrebno je pokazati ustrzene položaj.

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Ni sicer nobenega trika, a potrebno je pokazati ustrzene položaj.
da točno o tem sem mislila o ustreznem položaju jezika .Samo se nisem mogla zmisliti kako to napisati predhodnici.Smo tudi mi dobili vaje na listu a je bilo vsseno brez uspeha.Smo imeli krasno logopedinjo,
ki je vedno želela, da sem zraven in mi tudi med samimi vajami dala ogromno dobrih nasvetov.

New Report

Close