Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Posvojitev otroka in rejništvo VABILO VSEM POSVOJENIM MAMAM, POSVOJENIM OČKOM & POSVOJENIM OTROKOM – Vabilo na koncert

VABILO VSEM POSVOJENIM MAMAM, POSVOJENIM OČKOM & POSVOJENIM OTROKOM – Vabilo na koncert

Vabimo vas NA DOBRODELNI KONCERT,

ki bo v Bohinjski Bistrici v nedeljo, 27.11.2011 ob 19.00 uri v prostorih hotela Park (Eko hotel, Triglavska cesta 17 v Bohinjski Bistrici).

Sredstva se zbirajo za izdajo spominske knjige (baby book) oz. življenjske knjige za otroke, ki so bili posvojeni, da bodo lahko tudi oni dobili svojo knjigo, ki jo bodo izpolnjevali skupaj s starši in jim bo lep spomin na otroške trenutke, ko odrastejo. Koncept spominske knjige Vam bom tudi predstavila.

Na koncertu bodo zapeli: Manca Špik, Samuel Lucas, Victory, Boštjan Bračič, Lucienne Lončina in priznani bohinjski glas, Janja Hvala.

Posebna glasbena gostja večera pa je mednarodno uveljavljena pevka, Manca Izmajlova.

Nove talente bomo poslušali pod mentorstvom glasbene delavnice http://www.pop-petje.si v sodelovanju z Raayem in Marjetko.

Plesne točke nam bodo predstavili plesalci iz Plesalnice Bohinj pod mentorstvom Slavi Martinovič.

Vmes bo tudi dražba fotografij Bohinja, za katere bodo prispevali svoje fotografije fotografi iz Bohinja: Peter Strgar, Mitja Sodja (Foto Bohinj), Mojca Odar, Boštjan Odar, Janez Mencinger, Janko Dobravec, Andy Aungthwin.

Avstrijska slikarka Martina Zeller, ki razstavlja svoje slike tudi v Sloveniji, nam je prispevala svojo sliko drevoreda. To sliko in ostale njene umetnine pa si lahko ogledate na: http://www.aquarelleacryl.de.tl/Neue-Bilder.htm

Otroke bo obiskal tudi Miklavž!

Še posebej so vabljeni vsi, ki imajo osebno izkušnjo s posvojitvijo, tako odrasli kot tudi otroci, saj bo to njihova knjiga.

Vstopnice stanejo 15 €. Kapacitete dvorane je omejena, zato me, prosim, kontaktirajte na spodnji naslov glede vstopnic in, seveda, če Vas zanima še kaj: [email protected]

Lep pozdrav,

Katarina Tomšič

Za kaj pa se imenuje dobrodelni koncert. Od kje pa sedaj ideja, da je posvojiteljem in posvojencem kaj težje ali lažje v tem svetu. Pa za kaj spominska knjiga. Saj ni nihče umrl (vsaj upam da ne). Vsi vpleteni pa se zopet snidejo pri otrokovem 18 letu starosti.

Za kaj tako…

Vidim, da ne veste veliko o posvojitvah in o občutkih posvojenih otrok. Upam, da tudi ne razmišljate v tej smeri. Zakaj spominska knjiga – ste že slišali za baby booke otrok, ki niso posvojeni? Za kaj torej spominska knjiga – za to, da tudi otrok, ki je posvojen dobi svoj baby book, ki nam posvojenim manjka in mislim, da nam pripada.

Lep pozdrav,

posvojenka Katarina

Še vedno ne razumem za kaj dobrodelni. Pri nas doma se imamo prav super in ne rabimo nobene Katarine, da bi nam kaj pomagala?

marta je bila otrok rojena nekje v škofji loki (mislim da je oče sodil mami potem pa še sebi-v glavnem zelo velika tragedija – lahko,da je bilo več otrok) ali njeni okolici,bila je najmlajša od mislim da 4 otrok,še dojenček-ko so jo pripeljali v jeseniško bolnišnico,kjer je delala moja mama,ki jo je hotela posvojiti pa so ji odsvetovali pa ne zaradi otroka ampak zaradi okoliščin oz .bližine krajev-nekaj takega.ker je bila marta dolgo časa v bolnici,je takratni primarij dovolil moji mami da jo po službi odpelje s sabo oz na sprehod,po sončku pa tudi k nam domov,kajti otrok je bil zdrav.marta je pred našimi očmi zacvetela,dobila je rdeča lička začela je komunicirat,se smejala…slovo od “naše” martice je bilo boleče,jaz sembila takrat najstnica in bi najraje vzela marto in ušla od doma…od tega je že kar cca 27 let klicala sem csd škofja loka pa mi niso pomagali,kar je razumljivo,češ da smo lahko razočarani,ker imamo svojo predstavo marta pa je lahko problematična u glavnem bla,bla…
marta,če boš kdaj brala te vrstice,bi te prosila,da odpišeš kajti brigita(moja mama) bi te zelo rada videla oz.vsaj zvedela kako je s teboj
p.s-mislim,da so iz gorenjskega konca dali v posvojitev na štajersko
Odgovori • Citiraj sporočilo

¸Tudi jaz se sprašujem čemu ta promocija saj niso vse posvojitve slabe kakšno pomoč pa bi naj ta knjiga nudila??

New Report

Close