Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Ljubezenski nasveti, partnerska intima in nezvestoba VABILO K SODELOVANJU V DOKTORSKI RAZISKAVI O TRAVMATIČNIH IZKUŠNJAH IZ OTROŠTVA IN POTRAVMATSKI RASTI PO PARTNERSKI LOČI

VABILO K SODELOVANJU V DOKTORSKI RAZISKAVI O TRAVMATIČNIH IZKUŠNJAH IZ OTROŠTVA IN POTRAVMATSKI RASTI PO PARTNERSKI LOČI

Partnerska ločitev je zadnjem času zelo pogost pojav in se uvršča med bolj stresne življenjske preizkušnje posameznika. Ob tem pa lahko partnerska ločitev ponovno sproži prebuditev bolečih doživljanj iz otroštva. Zaradi pomanjkanja raziskav na področju travme iz otroštva in potravmatske rasti po partnerski ločitvi je osrednji namen raziskave raziskati razlike v potravmatski rasti po ločitvi med posamezniki, ki so doživeli travmatično izkušnjo v otroštvu, in tistimi, ki travmatične izkušnje v otroštvu niso imeli. Raziskava bo dodatni znanstveni doprinos na področju različnih oblik pomoči in podore, ki jih osebam z izkušnjo ločitve nudijo različne institucije.

V raziskavo vljudno vabimo POLNOLETNE OSEBE Z IZKUŠNJO PARTNERSKE LOČITVE.

V kolikor se boste odločili sodelovati v raziskavi, vas vljudno naprošamo, da rešite naš spletni vprašalnik. Reševanje vprašalnika traja približno 15 minut.

Odgovori bodo uporabljeni samo v namen doktorske disertacije. Prav tako je izpolnjevanje popolnoma anonimno, prostovoljno in vas k ničemur ne zavezuje.

Lepo vabljeni k izpolnitvi anketnega vprašalnika na povezavi:
https://www.1ka.si/a/310472

Za kakršne koli informacije, vprašanja ali dileme, v zvezi z vprašalnikom smo vam na voljo preko elektronske pošte: [email protected], ali na tel. št. Centra za družinsko mediacijo, svetovanje in psihoterapijo 041 294 365.

New Report

Close