Najdi forum

V zvezo ponovno.. Izkušnje?

Je šel/šla kdo v zvezo, ki je bila končana vmes?
Končana brez razloga mislim, kvečjemu dvom partnerja/sebe da noče več zveze/želi samsko življenje, ali pa kakšen drug banalni razlog kot naprimer obnašanje partnerja v preteklosti?
Kako se je izteklo?

Hvala za vsak odgovor!

Iz takih “ne-razlogov” hoče nazaj samo, ker ŠE ni našel/našla boljšega…. Če si hočeš dobro in si prihraniti razočaranje, se torej raje umakni….
Srečno!

Ne, nikoli.
Je pa tako, da sem vsem fantom do sedaj jaz dala konec in nikoli obžalovala tega dejanja. Sicer je res, da so še poskušali priti nazaj in mislili, da se bom omehčala. Ampak, ko je zame konec, je to to.

Sem prepričana tudi, da bi v nasprotnem primeru, če bi meni kdo dal konec, to razumela in ne silila nazaj, niti ne želela iti, če bi on spet hotel. Ko je konec, je pač konec. En razlog za tem že stoji, brez razloga se pač veze ne končajo.

Nisem nikoli. Ker imam cudno foro da podrem take vrste mostov za sabo. Boli ko vrag in meji na sado mazo ampak meni deugega ne pomaga. Ker sicer predolgo upam da se kar nekaj bo.

http://blog.zerodean.com/wp-content/uploads/2013/07/never-forget-three-types-of-people-in-your-life.gif

Če te nekdo nima rad, je bolje, da gresta vsak svojo pot.

New Report

Close