Najdi forum

živjo, rabim nasvete kaj in kako dalje..naj na kratko opišem..s sodelovka že skoraj dve leti “bluziva”..sms..klici..se dobiva itd..vse lepo.in prav, vendar, ona je poročen , jaz samski, ima dva otroka ki ju imam rad kot da sta moja..enostavno nemoreva en brez drugega…tudi ko se skregava ali na sihtu ali privat..mine urca dve je vse pozabljeno sva že skupaj itd..ne da se pritožujem ampak nevem kaj naj naredim..ful.jo mam rad in vse bi dal zanjo..tudi ona to vrača meni..pokaže mi to in vse..samo glede na to.da je ona poročena se sprašujem ali je smisel sploh vztrajati oz. zakaj vztrajam, ko pa vem da bo zelo zelo težko kaj vec od tega kar imava sedaj,

Hvala za odgovore, mnenja,ideje..

Sorči, ampak meni to izgleda, kot da ne veš kaj bi rad od življenja. Premisli, kdo si, kje so tvoji cilji. Ko jih določiš, se boš lažje orientiral skozi življenje.

res res hecna zadeva. Spozla sem moškega na delovnem mestu, ki mi je zelo všeč. Ampak sem poročena. Signali z njegove strani pa niso jasni.

V glavnem, osebno ne bi se v nič spustila če ne bi bila 100% da je kaj resničnega in ne igra in zabava. In po 2 letih to ne more biti 100%. Po drugi strani, si ji ti kdaj nakazal, da so tvoja čustva kaj več? Si jo kdaj povabil na kaj bolj intimnega, romantičnega, kjer je nemogoče spregledat da je nekaj več? Lahko ji poveš in tvegaš da bodo odnosi neprijetni, počakaš in čakaš in molčiš ali pa sprejmeš da j dobra prijateljica in greš naprej.

New Report

Close