Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost V pričakovanju M …

V pričakovanju M …

Hojla, lepo dobro jutro vsem !

Koliko Vas v teh dneh NE PRIČAKUJE M ?!
Jaz bi jo naj dobila jutri ali pa nekje do sobote.
Kje ste Vi ?

Lp, alenka

Halo, jaz jo “ne pričakujem” ta petek ali soboto. Znake imam pa iste kot vedno pred M!

LP, Andreja1

Tudi jaz naj bi jo dobila nekje med danes in soboto. In vse kaže, da bo prej kot slej :((((((((

Tudi jaz jo “ne pričakujem” v nedeljo vednar vse kaže na njen prihod (prsa, apetit in mozoljiiiiiiiiii).
Vendar še vedno upam. Mož mi vedno pravi: “Kaj veš kakšne zanke imaš ko si noseča? Ne! Torej ne se živcirat že toliko dni prej!!!”

lp

Ah, ja, mene pa prsa boliiiiiijoooooo, bolj kot obicajno. Se tusirati se ne morem. Vsak dotik je motec kot hudic. Se ponoci nosim modrc. Drugace pa M pricakujem nekje v ponedeljek. Kar mesa se mi ze.

Kaj pa, če je ne bo :)))))))))))))

Zorica, tole je pa res malo sumljivo – mogoče pa “tetke” ne bo!!!

LP, Andreja1

Punce! Držim pesti in upam, da se mi bo katera (če ne že vse) pridružila!

Deklice moje drage, mogoce je pa res ne bo in takrat bom jokala od srece. Vendar se ne bi prehitro veselila, ce razumete.Razocaranje je ze tako ali tako vsak mesec neznosno. Bom pocakala in vam sporocila, kako se bo izteklo. Upam pac na najboljse. Pa vseeno hvala za vzpodbudne besede. Pijem vitamincke, skacemo in upamo. Se dobro, da imam veliko dela, da vsak dan ne mislim na to, najhuje je pa zvecer, ker cutim vsako spremembo in premik tam spodaj. Cudno, ne? v glavnem, drzite pesti, jaz pa se javim. Ciao

Jaz naj bi jo dobila 8.9. ampak se mi zdi da mi je zjutraj slabo in da me nekaj zvija po trebuhu.No ja vsega tega bo najbrž konec v nedeljo ko bom spet verjela zdravnikom in nadaljevala s preiskavami za epruveto.

Jaz naj bi jo dobila 8.9. ampak se mi zdi da mi je zjutraj slabo in da me nekaj zvija po trebuhu.No ja vsega tega bo najbrž konec v nedeljo ko bom spet verjela zdravnikom in nadaljevala s preiskavami za epruveto.

Zato, ker sem dobila M :((((((((((( in zraven še vse pritikline, kot so bolečine, zoprnost…….

Bodite pridne – pa pa

Ajda,

zelo mi je žal. Drži se !

Jaz na svojo še vedno čakam, a me že od včeraj vse tišči spodaj in črviči, tako, da je zgleda že na poti ???!!!!

Lp, alenka

Punce, tudi meni je danes zjutraj padla BT, tako, da zgleda, da bo kmalu. Saj ne, da bi kaj drugega pričakovala, pa vseeno…

LP, Andreja1

Meni je tudi BT dva dni pred testom padla pod mejo, ki sem jo ugotovila pred meseci, ko sem si jo redno merila. In sem tudi mislila, da to ni moj mesec.

Zato – ne obupaj! Držim pesti!

Miranda, hvala ti za vzpodbudne besede, ko bi se le uresničilo… Znaki so pa isti kot vsak mesec… Nekako sem že tako “navajena” da M vedno pride, da si komaj upam pomisliti, da bi lahko uspelo.

Sem pa zelo vesela zate, lepo pazi na svojo pikico in poročaj, kaj ti bo povedal zdravnik!

LP, Andreja1

… sem tudi ta mesec IZGUBILA BITKO, ojojojojojooooooooj !

Spet jok in stok. Ne morem si kaj, da bi zaustavila kletvice , ki trenutno izražajo ves bes v meni. In jih tudi nočem zaustaviti. Saj sem zelo zelo razočarana ( ne bi mogla najti besed, da bi vse to stanje v meni opisala). Sicer pa veste, kaj želim napisat’.

No ja, upam, da bo jutri že bolje ?!

Unbealivable razočarana
alenka

Alenka, daj no, saj bomo zmogle; če smo že toliko pretrpele, ni hudič, da ne bomo enkrat zmagale!!!

LP, Andreja1

Maš prav – res je en totalen ……….., še posebej zato, ker me samo boli in duša in telo, ulil se pa še vedno ni. Mislim, da še niso izumili besede, ki bi mi zdajle prišla prav.

Ampak tud to bo minil!

Pozdravček

Ne boste verjele,
da se še vedno prepričujem, mogoče se je pa vseeno prim’lo, saj se mi zaenkrat še ni ulilo tako kot se ‘ zna’.

Madonca, vsake še tako majhne malenkosti (bilke) se zelo močno oprimemo -> samo da bi se prijelo, a ne?!!!

Pozdravček nazaj,
alenka

New Report

Close