Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Starejši so modrejši V Mb in okolici nudim pomoč starejšim

V Mb in okolici nudim pomoč starejšim

V Mb in okolici nudim pomoč starejšim pri opravljanju vsakdanjih opravil. Vrsta pomoči po dogovoru. Pomoč nudim tudi v popoldanskih oz. večernih urah. Za vsa nadaljnja vprašanja sem Vam na voljo prek mail naslova.

Lep pozdrav,
Ines

Spoštovani,

z veseljem bi vas kontaktiral, pa je vaš e-mal naslov skrit,. Prosim objavite ga ali me pokličite na 031 423 246.

Hvala!

Nudim pomoč starejšim in bolnim pri opravljanju vsakdanjih opravil. Vrsta pomoči po dogovoru. Pomoč nudim tudi v popoldanskih oz. večernih urah. Za vsa nadaljnja vprašanja sem Vam na voljo prek mail naslova.

Nudim pomoč starejšim in bolnim v Ljubljani in okolici ,pri opravljanju vsakdanjih opravil. Vrsta pomoči po dogovoru. Pomoč nudim tudi v popoldanskih oz. večernih urah. Za vsa nadaljnja vprašanja sem Vam na voljo prek mail [email protected]
Lep pozdrav.

Nudim pomoč starejšim in bolnim v Ljubljani in okolici ,pri opravljanju vsakdanjih opravil. Vrsta pomoči po dogovoru. Pomoč nudim tudi v popoldanskih oz. večernih urah. Za vsa nadaljnja vprašanja sem Vam na voljo prek mail [email protected] ali na tel : 0590 39 344 ali na : 064 113 549
Lep pozdrav.

New Report

Close