Najdi forum

uživanje plivadona

Spoštovani, jaz pa ima problem z uživanjem plivadona. Že 10 let jemljem po eno omenjeno tableto vsaki dan in to vedno zjutraj. Že večkrat sem hotela to navado opustiti, ampak imam potem tako čudno tesnobo v glavi, da potem kljub moji odločitvi posežem po tableti. Ker je PLIVADON toksičen za ledvice, grem večkrat na kontrolo ledvic z ultrazvokom in je sedaj še vse v redu. Ali mi prosim, lahko kdo svetuje, kako naj se te razvade znebim. Mogoče pa ta ena tabletka na dan le ne škoduje mojemu organizmu, saj ne uživam nobenih drugih tablet, niti alkohola ali drugih poživil.

Pozdravljena »plivadonka«. Ob tvojem zapisu mi je prišlo na misel, da bi te kar imenoval, nov človek – NČ. Upam, da ti je tako tudi prav.
Priznam, da se vsakič, ko vidim osebo, ki se odloča storiti nekaj dobrega za se, zelo razveselim. Tako je tudi pri tvojem zapisu.
1. Vidim omenjeno uživanje plivadona, ki ga doživljaš kot problem.
2. Iz zapisa razberem, da si večkrat hotela opustiti to , kot imenuješ, NAVADO.
( Tukaj bi mi prav prišla kakšna beseda o tem, kakšni načini, ali kakšne metode si poskušala in so se pokazale za neuspešne).
3. Pri poskusih opustitve, je bil občutek tesnobnosti v glavi- Si že s kom govorila o tem, morda z osebnim zdravnikom, kako je bilo?

4. Iz zapisa je videti prošnjo za pomoč, nasvet, kako opustiti navado, ki morda le ne škoduje tvojemu organizmu.

Spoštovana NČ, strinjam se s teboj, da imaš zaenkrat ne rešen primer, ki ga je vredno opustiti. Toda čemu, VREDNO opustiti? Čemu opustiti to NAVADO? Obstaja v našem življenju še sploh kaj boljšega od te navade, da bi bilo vredno stopiti v proces opustitve te RAZVASDE?
Tukaj se porodi več in še več vprašanj, toda, kje si tukaj Ti, Ti kot oseba, ne le telo, ampak celovitost, Oseba?

V določenih zakonitostih je včasih nekaj logično, čeprav je videti ne logično, odvisno s kakšnimi očmi, s katerimi očmi gledamo na nekaj.
Znanstveniki vedno bolj pričujejo o tem, da je duhovna dimenzija tudi prisotna, ne le psihična in telesna. Torej vredno je odkrivati tudi duhovne zakonitosti in stopiti vanje.
NČ, tebe si je nekdo želel še preden si bila spočeta, ta nekdo je vesoljna absolutna Ljubezen, ki je Oseba, ki je bivanje, ki je tvoj, moj, naš stvarnik.
Torej, ker izhajaš iz njega, je gotovo tudi vate – v Osebo ob spočetju položenega veliko lepega, plemenitega, dobrega, vrednega… ki ga je vredno odkriti se nad odkritim veseliti in talente razvijati – negovati, uporabljati. To je tvoja svojstvena naloga in smisel življenja, to je tvoja naloga, prioriteta zaradi katere je vredno živeti.
Vredno je, da se odločiš za to pot in si končno priznaš, da je zamanj pri sebi odpravljati to, česar si ne želiš imeti – živeti ampak, da namesto odpravljanja zavzameš prioritetno nalogo VNAŠANJE DOBREGA, ODKRIVANJE DOBREGA, OPAZOVANJE DOBREGA, PREPUŠČATI SE VESELJU NAD DOBRIM, PLEMENITIM, LJUBEČIM…
Torej, danes imaš možnost spremeniti svojo prioriteto, torej sedaj je na potezi vstavljanje v svoje življenje vse tisto kar manjka in ničesar odpravljanje.
( Zakaj tako? Primer v prispodobi – Luknjice v siru ne želimo imeti, zato jih bomo odstranili z izrezovanjem – nesmisel! Zapolnimo jih s tem kar manjka. Prav tako je v primeru, ko gremo zvečer v spalnico, kjer je tema. Ne bomo analizirali teme do potankosti, ne bomo iskali načine kako odstraniti temo, ker je ne želimo tam… Preprosto pogledamo kaj manjka in to vstavimo, torej prižgemo luč. Kam je odšla potem ta tema, nas več ne zanima, nam je prioriteta, bivati v luči.) To pa je logično kaj ne?
Torej ne odstranjevanje ampak vnašanje vsega tistega kar manjka.
Spoštovana NČ, napisala si, da ti je ta navada prisotna že 10l. Si se srečala s kakšnim posebnim dogodkom pred desetimi leti, da si si tako zapomnia, kdaj se je začelo?
Zavedaj se, da je v tebi ogromno potenciala, ogromno plemenitega… ki te dela neprecenljivo, vredno, dragoceno…
Postati nov človek je revolucija, ki da človeku realen, osvobojen polet, kjer človek svobodno, ne utesnjeno zadiha. Predstavljaj si to, vredna si dobrega.
V upanju, da še kaj več napišeš te lepo pozdravljam in sporočam,
DA JE LEPO, DA OBSTAJAŠ.
D.P.

Človek, spomni se kdo v svojem bistvu si, da bi lahko živel sebe. ČLOVEK, LEPO JE, DA OBSTAJAŠ!

New Report

Close