UZ (IUI)-poročilo
Drage dame, kot nekatere veste, sem bila danes na prvem UZ v postopku IUI na GK LJ. Ugotovili smo, da so moja “jajčka” še premajhna 🙁 (13-14mm) in moram ponovno na UZ v petek. Zgleda, da se bo bistveno dogajalo čez vikend – kriza, upam da ne bo zato kakšnih dodatnih zapletov!
Še tele novosti (vsaj zame) na GK LJ:
– sprejemna pisarna začne delati dopoldne 8.15, popoldne 15.30
– ordinacijski čas: dop. 8.30, pop. 16.00
– zjutraj vrata odklenejo šele ob 8.00 in ne več ob 7.30 (sem se pošteno načakala!)
LP, Andreja1
Draga Andreja
Vem kako ti je, ker sem dala vse to skozi. Meni je isto tako prišlo, da sem morala čez vikend še počakati za štop injekcijo joj groza je bilo to čakanje. Bila sem zelo nestrpna. Če že imaš velike folikle okoli 13, do 14mm je to kar dobro se zna zgoditi, da že v petek oz. jutri dobiješ štop injekcijo. Pa vso srečo ti želim, da ti uspe in vsekakor sporočaj veselo novico.
Lep dan še naprej
Doroteja
Draga Andreja
Sory, ker včeraj sem mislila, da je že četrtek ifffffff ta Doroteja zmešana. Ne vem včeraj se mi je samo v glavi vrtelo, da je četrtek, ko sva se z možem pogovarjala, ko sva kosilala, sem tudi nekaj pobrkala in rekla kao, da je jutri petek in je mož povedal, da ja danes je sreda in kaj jaz uffffffff Andreji sem napisala v petek oz. jutri zato se ti opravičujem, ker sem resnično dneve pobrkala od kar ne hodim v službo. Danes vem, da je četrtek jutri je petek in po vsej verjetnosti boš dobila štop injekcijo. Mogoče še jutri, da dobiješ injekcijo in nato štop………..
Daj bog, da ti uspe in verjemi mi, da se molim zate in za vse vas ženske tukaj gor, ker vem kako trpite in kako se počutite………
Vso srečo
Lep dan
Doroteja
Ana 33, tole ti bodo lažje pojasnile tiste, ki so že šle čez cel postopek, jaz sem šele začetnica. Torej, vse skupaj je odvisno od tvojega ciklusa, če je pravi trenutek ob polnoči, pa ob polnoči, ob osmih zjutraj, pa ob osmih zjutraj… In ko ti na kliniki rečejo, pridite takrat in takrat, nimaš kaj dosti za diskutirat, jaz sem ravno včeraj razlagala, da se mi zadeve v službi zapletajo, ker moram stranke prenaročati, glede na datum in uro, ki jo dobim. Zato bom poskusila za (morebiten) naslednji IUI iti v bolniško, pa tudi zaradi drugih zadev, o katerih smo že govorile (izogibanje stresu, naporu…).
Domnevam, da je sedaj tudi pri tebi otroček na prvem mestu, tako, da se boš zlahka otresla nepotrebnih pomislekov!
LP, Andreja1
Sem že nazaj s klinike, torej lahko nadaljujem poročilo: imam en zelo lep (doktorjeve besede) folikel 18 mm in bom danes zvečer ob osmih dobila STOP. Potem pa jutri zjutraj v staro porodnišnico v laboratorij – sem dobila dve posodici za plavalčke kar s s sabo domov, ker je čez vikend Leonišče zaklenjeno, v stari por. pa nimajo primernega prostora za “to”. Torej jutri in nato še v nedeljo zjutraj bosta “odločilna” dneva!
Aja, je pa zoprna ta organizacija glede injekcij – danes zvečer moram v staro por., ker so tam dežurne sestre, da mi jo dajo; saj verjetno so navajene, upam, da ne bo problemov?
LP, Andreja1