Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija uvajanje hrane pri alergičnemu dojenčku

uvajanje hrane pri alergičnemu dojenčku

Lepo bi vas proila za vaše mnenje. Kako naj začnem uvajati drugo hrano, npr. jabolček, banano, korenček…, če se pri moji hčerki skoraj vsak dan zjutraj pojavla koprivnica po telesu. Čez dan ponavadi nekoliko zbledi ali izgine, drugo jutro pa je zopet tu. Če pa nje ni, pa so prisotne pikice. Morda je kak dan, dva v redu, nato pa je zopet tu. Kmalu bo stara toliko, da biji začela uvajati tudi drugo hrano, pa me je strah,kako, saj ne bom vedela od česa je izpuščaj, od nove hrane ali mojega mleka(se držim diete brez mleka in jajc).

Pri nas je bilo enako in žal ti ne morem pomagati s kakšnim pametnim nasvetom. Vsako živilo sem uvajala zelo zelo previdno, z najmanj enotedenskimi razmaki, in velikokrat res nisem vedela, ali stanje hčerine kože kaže kakšno reakcijo na hrano ali pa je pač taka sama po sebi. Na srečo se je kar v redu izteklo, pri 16 mesecih lahko je že veliko stvari, koža je precej boljša, še vedno pa se pojavljajo pike, rdeča, srbeča koža, in še vedno ne vem, od česa.

veliko boš našla na

Pa čim manj problemov!

New Report

Close