Najdi forum

utrujenost

midva sva v 8. tednu. do sedaj je bilo vse super, sedaj pa sem kar naenkrat ves čas tako utrujena, da bi lahko spala tudi po 20 ur -seveda si tega ne morem privoščit, me pa zanima kako je to pri vas in kako se znebite te grozne utrujenosti – kot bi nosila 100 kg, pa se sploh še nisem nič zredila 🙂

Popolnoma enako je bilo z mano, tam nekje do 10 tedna. Izredna utrujenost, tako da nisem nobene oddaje na TV pogledala do konca. Potem pa mine. Najbolje je, da veliko počivaš.

Neja*

Tako sem bila utrujena, da bi samo spala, pa še tista grozna poletna vročina je bila. Pa sem večino časa (ko nisem bila v službi) spala ali ležala. Tako da probaj čimveč počivati vsaj ko si doma. Nimaš kaj, še kakšen mesec pa bo minilo, običajno je tam med 12-14 tednom tele utrujenosti konec, potem pa si kot sonček.

Sva na istem … Jaz sem v 7. tednu in se mi kar zapirajo oči. V službi ne naredim skoraj nič, ker nimam moči in sem stalno zaspana … Ko pridem domov naredim najnujnejše in potem samo spat … ker za drugo tako ali tako nisem …

Da bi lahko vsaj kavo pila … pa ne smem … :((((((((((((((((((((((((((

Lp, Bgv

Jaz sem bila in utrujena in izmučena od bruhanja, tako da me je kar pobiralo. Tudi vsem tistim besedam, da te mine in je kar naenkrat vse super in krasno, nisem mogla verjeti. Pa je res: okrog 14 tedna (ravno ko sem se odpravljala na morje) sem začela prekipevati od energije.

Živjo!

Jaz sem prve tri mesece dobesedno prespala….non stop sem bila utrujena…v službi sem komaj še držala odprte oči, doma pa samo kavč ali postelja!

Sej bo kmalu bolje :-))))

Lepo nosečnost!

Špela

Špela Č

New Report

Close